27 Σεπτεμβρίου 2024

📺Δρυμιώτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα σύμπτωμα σαν τα σπυράκια στην εφηβεία, ο Κασσελάκης τον έκανε καλοκαιρινό


Τη δήλωσή του από το 2019 ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στο 6%, θυμήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Ανδρέας Δρυμιώτης στη σκιά της δημοσκόπησης της Metron Analysis.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο εκλογικός αναλυτής, «ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα σύμπτωμα κάτι σαν τα σπυράκια στην εφηβεία. Τώρα περάσαμε την εφηβεία. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι όταν ο κλόουν πηγαίνει στο παλάτι τότε αυτό γίνεται τσίρκο. Φωνάξανε τον Κασσελάκη και το έκανε καλοκαιρινό».

Παράλληλα σημείωσε ότι «δύο κόμματα και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν εκλογές και κατά πάσα πιθανότητα και οι δύο θα βγάλουν τον ίδιο. Άρα γιατί γίνονται οι εκλογές;».

Ειδικά για τον Σωκράτη Φάμελλο εξέφρασε την εκτίμησή του για το πρόσωπό του λέγοντας «όσο καιρό ήταν πρόεδρος της ΚΟ ήταν αξιοπρεπέστατος αρχηγός ενός κόμματος που άξιζε να είναι στη Βουλή. Ήταν ένας άνθρωπος που χαιρόσουν να ακούς» ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη σημείωσε «δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει μπει στο πνεύμα. Η Αριστερά βασίζεται στα όργανα και αυτός τα κατήργησε από την πρώτη στιγμή. Έκανε μια επίδειξη πλούτου που ήταν μεγάλο λάθος».

Ερωτηθείς για το ντιμπέιτ των 6 στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Δρυμιώτης σχολίασε «κερδισμένο βγήκε το ΠΑΣΟΚ. Χαμένος 100% αναδείχθηκε ο Δούκας. Φάνηκε ότι είναι καθηγητής που δεν έχει πείρα σε αυτά που θέλει να αντιμετωπίσει».