16 Σεπτεμβρίου 2024

📺Εκρηξη Αδωνι Γεωργιάδη για το ΚΕΕΛΠΝΟ: «Φασίστας ο Πολάκης-Υποκριτής ο Παππάς» [βίντεο]


Στο θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της αθώωσης των υπαλλήλων αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του Action24.

Η εκρηκτική αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη ήρθε όταν είδε μπροστά του τον Νίκο Παππά, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει ζητηθεί συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση αυτή, μετά την αθώωση των υπαλλήλων.

Μιλώντας για τις εφημερίες ο υπουργός Υγείας έκανε μια μικρή παρένθεση και είπε αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση:

«Έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά… Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται και ο Παππάς. Σου λέει "λες να αποτύχει με τις εφημερίες, να τον φάμε τελικά με την εφημερία με τα ράντζα;". Σας λέω, λοιπόν, ότι πάλι θα αποτύχουν, όπως τους έτριψα στη μούρη τη Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι από εμένα, αλλά… θα το πω: Κυνηγάει ο Πολάκης τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ… Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει κ. Παππά…».

Η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:



Δείτε όλη τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στο action24