25 Σεπτεμβρίου 2024

ΚΑΦΡΟΣ🤷🏻‍♂️🤦🏻‍♂️Η Φενέρμπαχτσε σταματά να στέλνει παίκτες στην εθνική Τουρκίας, λόγω της χειρονομίας του Αταμάν


Τους αθλητές της από την εθνική Τουρκίας «κόβει» η Φενερμπαχτσέ, διαμαρτυρόμενη για τις χειρονομίες του Εργκίν Αταμάν μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Γαλατάσαραϊ.

Σε ανακοίνωσή της η Φενερμπαχτσέ, δίχως να κατονομάζει τον Τούρκο κόουτς, τονίζει ότι η συμπεριφορά δεν αρμόζει στο πρόσωπο που φέρει την ταυτότητα του προπονητή της εθνικής Τουρκίας.

Χαρακτηρίζει, δε, ασέβεια την πράξη του, τονίζοντας ότι παραβλέπουν τη «συγγνώμη».


Βίντεο: Οι χειρονομίες του Εργκίν Αταμάν

O Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, γύρισε προς τους φιλάθλους και έδειξε με τα δάχτυλά του τους αριθμούς 1 και 3.

Ο Τούρκος τεχνικός εννοούσε το σκορ του ποδοσφαιρικού ντέρμπι ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ, το οποίο έληξε 1-3 υπέρ της αγαπημένης του ομάδας.

Η κίνησή του ενόχλησε την Φενέρ με με τον γενικό γραμματέα της ομάδα να κάνει λόγο για «Διχαστική, μεροληπτική και απεχθής συμπεριφορά, που δεν ταιριάζει με τον προπονητή της εθνικής Τουρκίας».


Η συγγνώμη του Εργκίν Αταμάν

Νωρίτερα, ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του προς την Φενέρμπαχτσε για τις χειρονομίες του μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Μετά το φιλικό με την Γαλατάσαραϊ, χθες το βράδυ, έκανε την χειρονομία "3-1" προς τους οπαδούς και κατόπιν την αυθόρμητη κίνηση που είδαν τα ΜΜΕ. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση η πρόθεσή μου να στοχεύσω ή να προσβάλω κάποια κοινότητα όταν το έκανα», ανέφερε ο Αταμάν.

«Είμαι προπονητής που έχει εκφράσει τον σεβασμό του στην κοινότητα της Φενέρμπαχτσε σε κάθε ευκαιρία, αλλά είμαι από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της μέσα στο παρκέ. Γνωρίζω την αναταραχή που δημιουργήθηκε από την χθεσινή μου κίνηση στην κοινότητα της Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη για το πώς μεταφράστηκε αυτό, με έναν τρόπο που δεν το επιθυμούσα.
Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσεβλήθη από αυτό το περιστατικό".