23 Σεπτεμβρίου 2024

📺Π. Παππάς: O Κασσελάκης δεν μπορεί να συνυπάρξει με την Γεροβασίλη η οποία κάνει δημόσιες προγραφές


Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο προς τις νέες εκλογές για ανάδειξη προέδρου μίλησε ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς σε σημερινή συνέντευξή του.

«Δεν γνωρίζω, θα αποφασίσει ο ίδιος ποιος θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το ανακοινώσει. Μην έχουν αμφιβολία, όσοι θεωρούν ότι δεν πρόκειται. Προφανώς και θα είναι υποψήφιος», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ερωτηθείς αρχικά το εάν ο Στέφανος Κασσελάκης θα θέσει τελικά υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση με ευθύνη συγκεκριμένων ατόμων αφήνεται ακέφαλη», είπε στη συνέχεια μιλώντας ότι αυτήν την περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση για θέματα της επικαιρότητας.

«Κασσελάκης και Γεροβασίλη δεν μπορούν να συνυπάρξουν»

Σε ερώτημα για το εάν έρχεται διάσπαση στο κόμμα μετά τις εκλογές ο Πέτρος Παππάς απάντησε: «Εγώ δεν θα διαφωνήσω ότι κάποια στελέχη δεν μπορούν να υπηρετήσουν το πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει ο κύριος Κασσελάκης, το οποίο είναι εντολή της πλειοψηφίας του κόσμου. Δηλαδή η ριζική ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία μιας άλλης παράταξης. Ούτε νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξει ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη η οποία κάνει δημόσιες προγραφές και λέει ότι θα καταβάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της για να μην έχει ο Στέφανος Κασσελάκης άλλη ευκαιρία στη χώρα. Πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Μπορεί να εκστομίζεται αυτό το πράγμα από μια εκλεγμένη αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού;».

«Όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα», είπε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Παππάς και κατέληξε πως νομίζει πως ο Σ. Κασσελάκης θα εκλεγεί πανηγυρικά στην εσωκομματική διαδικασία.

Αναλυτικά όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: