18 Οκτωβρίου 2024

Βιασμός 13χρονης στη Λέσβο: Νέες καταγγελίες της ανήλικης για άλλους δύο άνδρες


Σε νέες καταγγελίες σε βάρος άλλων δύο ανδρών προχώρησε η 13χρονη από τη Λέσβο, η οποία προ ημερών είχε καταγγείλει έναν 21χρονο και έναν 22χρονο για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη είχε αποπειραθεί να βλάψει τον εαυτό της παίρνοντας χάπια της μητέρας της, όταν οι νεαροί φερόμενοι ως δράστες δημοσίευσαν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο όπου κατέγραφαν τις πράξεις σε βάρος της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ΕΡΤ, η 13χρονη συνοδευόμενη από τους γονείς της πέρασε το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης, το απόγευμα της Τετάρτης, και κατήγγειλε δύο άλλους άνδρες, έναν 64χρονο και έναν 22χρονο για γενετήσιες πράξεις και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, η 13χρονη κατέθεσε παρουσία ψυχολόγου της αστυνομίας ότι με τον 64χρονο συνευρέθηκε ερωτικά σε σπίτι στην Αγιάσο τον περασμένο Αύγουστο, με την θέλησή της, αλλά βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις ερωτικές πράξεις.

Ο 22χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, προέβη τον περασμένο Ιούνιο σε ασελγείς προτάσεις.

Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Μυτιλήνης και συνεχίζεται η προανάκριση σε συνδυασμό με την καταγγελία βιασμού που είχε κάνει η ανήλικη πριν από μερικές ημέρες.