02 Οκτωβρίου 2024

📺ΔΗΛ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ;😜🤦🏻‍♂️ Γλυφάδα: Οριστική αποβολή για τη μαθήτρια που χτύπησε τη 14χρονη-Η φωτογραφία με το όπλο


Με οριστική αποβολή από το σχολείο της τιμωρήθηκε η μία από τις εμπλεκόμενες μαθήτριες στον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα.

Η απόφαση ελήφθη την περασμένη εβδομάδα και θα συνεχίσει τη φοίτησή της σε άλλο σχολείο της περιοχής. Ωστόσο, η δεύτερη εμπλεκόμενη στην υπόθεση θα συνεχίσει να πηγαίνει στο ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτεί, παρότι ο πατέρας του θύματος τους ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή για τα όσα συνέβησαν.

«Στείλε τώρα το βίντεο μη γίνει χαμός»
Την ίδια στιγμή νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τις απειλές που δέχονταν η 14χρονη. Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της στην Γλυφάδα, είχε δεχτεί ακόμη μια άγρια επίθεση από συμμαθήτριά της, που της είχε κάνει τη ζωή κόλαση.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA παρουσιάζεται η συμμαθήτρια της 14χρονης η οποία μόλις πληροφορήθηκε ότι η ανήλικη με το συγκεκριμένο βίντεο θα πάει να κάνει καταγγελία στην αστυνομία. Τότε ήταν που ξεκίνησε να δέχεται απειλές στα social media.


«Μόνο αυτό σου λέω, στείλε το τώρα το βίντεο μη γίνει χαμός. Και όχι από εμένα… από τις υπόλοιπες κοπέλες, τις είδες πιστεύω, στείλε το βίντεο τώρα!», αναφέρουν τα μηνύματα την πριν την επίθεση στην 14χρονη.

Η φωτογραφία με το όπλο

Για την περίπτωση του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα ελέγχθηκαν 3 κορίτσια. Μια από τις ανήλικες ανέβασε μια εικόνα στα social media, στην οποία φαίνεται να κρατά όπλο μέσα σε σχολική αίθουσα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία ελέγχεται από τους αστυνομικούς ενώ έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία. Το όπλο ελέγχεται αφενός για το εάν είναι ψεύτικο και αφετέρου, από ποιον λογαριασμό αναρτήθηκε και πότε.