05 Οκτωβρίου 2024

📺🤣🤣👍Τους τρολάρει ο Κασσελάκης: Κατέθεσε μέσω Τζάκρη υποψηφιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ με... 87 υπογραφές της Κεντρικής Επιτροπής


Κατέθεσε μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη και δήλωση Πόθεν Έσχες, αλλά δεν έχει δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενό της - Θα δημοσιευθεί στο σάιτ του κόμματος - «Δεν υπάρχουν υποψήφιοι δι' αντιπροσώπου» απάντησε από το βήμα της ΚΕ η Όλγα Γεροβασίλη - Αποχώρησαν οι kasselistas από την ΚΕ

Σε μία κίνηση - τρολάρισμα προς τους αμφισβητίες του προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ε του κόμματος: Μέσω της Θεοδώρας Τζάκρη, κατέθεσε την υποψηφιότητά του για τον ΣΥΡΙΖΑ με 87 υπογραφές μελών της Κ.Ε, αλλά και μία δήλωση Πόθεν Έσχες, όπως προβλέπεται από τις αποφάσεις που ελήφθησαν μετά από την πρόταση μομφής εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι «87» ήταν τα μέλη της ΚΕ που αμφισβήτησαν τον Στέφανο Κασσελάκη και οδήγησαν στην ψηφοφορία που προκάλεσε την έκπτωσή του από το αξίωμα του προέδρου.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε μία εκτροπή» δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη, μετά την κατάθεση της υποψηφιότητας Κασσελάκη.

Και συνέχισε: «Μία συγκυριακή πλειοψηφια του χθες όχι μόνο ανέτρεψε τον οδικό χάρτη του συνεδρίου, που η ίδια είχε ψηφίσει, αλλά σήμερα προανήγγειλε ότι στο συνέδριο δεν θα χωράνε όλοι. Μετά τις κρυφοφανερές ψηφοφορίες και τηλεφωνικές ψήφους, φτάσαμε στο συνέδριο με zoom, που θα το χειρίζονται οι ίδιοι ακριβώς, για να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή του ελληνικού λαού. Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να εμποδίσουν το καινούργιο για να γεννηθεί, ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να εμποδίσουν την κοινωνία να εκλέξει παμψηφεί τον Στέφανο Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη Κυριακή. Κατέθεσα λοιπόν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής τις 87 συμβολικές υπογραφές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του Στέφανου Κασσελάκη. 87, όσοι και αυτοί που τον ανέτρεψαν, και το πόθεν έσχες του, και δηλώνω ότι όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην κάλπη με την πανηγυρική εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ»

Δείτε τις δηλώσεις Τζάκρη:


Η ομιλία της Τζάκρη στην ΚΕ

«Τα μέλη δεν θα σας χαρίσουν το κόμμα οι δρόμοι μας χωρίζουν εδώ οργανωτικά και την απάντηση θα σας την δώσει ο λαός στην κάλπη του πρόεδρου» ανέφερε, κατά την τοποθέτησή της από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, η Γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη κατά την τοποθέτησή της στην Κεντρική Επιτροπή, συμπληρώνοντας πως «αλλάζετε και αδιαφορείτε παγερά για τον προγραμματισμό της ζωής χιλιάδων συνέδρων και το πιο ανήκουστο σήμερα το πρωί σας άκουσα με τα αυτιά μου να λέτε στην Πολιτική Γραμματεία ότι δεν έχετε αίθουσα που να χωράει τους συνέδρους και ούτε θέλετε να βρείτε γιατί θέλετε να βάλετε σιγαστήρα στην φωνή του λαού».

Αναλυτικά, η ομιλία:

Συντρόφισσες και Σύντροφοι

Αυτό εδώ δεν είναι Κεντρική Επιτροπή όπως το κάνατε και όλα αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με ένα δημοκρατικό κόμμα.

Πραγματικά μετά από χρόνια προσφοράς και συμμετοχής στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αισθάνομαι για πρώτη φορά ότι δεν σας αναγνωρίζω πια.

Ακούστε λοιπόν για να ξανασυστηθούμε.

Εδώ μέσα υπάρχει μια τεχνική πλειοψηφία που επιδιώκει την διάλυση του κόμματος.

Και εκεί έξω υπάρχει μια ολόκληρη κοινωνία που θέλει να δει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κυβέρνηση και τον Στέφανο Κασσελάκη πρωθυπουργό.

Όλα αυτά που μεθοδεύσατε, μεθοδεύετε και είστε ικανοί να μεθοδεύσετε δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν στην συνείδηση κανενός.

Έχετε ξεφύγει.

Και επειδή τα μέλη δεν θα σας χαρίσουν το κόμμα οι δρόμοι μας χωρίζουν εδώ οργανωτικά και την απάντηση θα σας την δώσει ο λαός στην κάλπη του πρόεδρου.

Παιχνίδια τέλος.

Ίντριγκες τέλος.

Φράξιες τέλος.

Υποτίμηση της νοημοσύνης των μελών τέλος.

Και σήμερα σας καταγγέλλω για την εξής μεθόδευση:

Για να σας εκθέσω στο σύνολο των μελών που θα μάθουν και την τελευταία λέξη της αλήθειας.

Από την μέρα που κάνατε ό,τι κάνατε κατά του Στέφανου Κασσελάκη εσείς αποφασίσατε ότι έχουμε συνέδριο 1-3 Νοεμβρίου.

Και επειδή εσείς διοικείτε το κόμμα μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη είχατε υποχρέωση και αίθουσα να βρείτε και τον οδικό χάρτη που εσείς ψηφίσατε να τον υλοποιήσετε.

Και έρχεστε σήμερα, ΣΗΜΕΡΑ, χωρίς καμία προειδοποίηση να μας ανακοινώσετε ότι και αίθουσα δεν βρήκατε, και τον οδικό χάρτη αλλάζετε και αδιαφορείτε παγερά για τον προγραμματισμό της ζωής χιλιάδων συνέδρων και το πιο ανήκουστο σήμερα το πρωί σας άκουσα με τα αυτιά μου να λέτε στην Πολιτική Γραμματεία ότι δεν έχετε αίθουσα που να χωράει τους συνέδρους και ούτε θέλετε να βρείτε γιατί θέλετε να βάλετε σιγαστήρα στην φωνή του λαού.

Εσείς διαλύετε τα πάντα.

Εσείς καταπατάτε το καταστατικό.

Εσείς είστε η χειρότερη εκδοχή μιας μικρής και ανήμπορης αριστεράς που την σήκωσε στην πλάτη ο λαός και την πήγε στην εξουσία το 2015.

Εσείς καταστρέφετε την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα.

Κι όχι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καταθέτω λοιπόν σήμερα εδώ ενώπιον σας τις υπογραφές που είναι συμβολικά 87, όσοι κι αυτοί που τον ρίξατε και το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Κι από σήμερα ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Κάντε τα δικά σας και ο λαός θα κάνει τα δικά του.

Καλή σας τύχη.

Η απάντηση της Γεροβασίλη

Απάντηση στην τοποθέτηση της Θεοδώρας Τζάκρη έδωσε η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ανέβηκε αμέσως μετά την παρέμβαση της κυρίας Τζάκρη, στο βήμα.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε η κυρία Τζάκρη, «δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων» σχολίασε η κυρία Γεροβασίλη, συμπληρώνοντας πως «οι προϋποθέσεις για την υποβολή υποψηφιότητας δεν είναι δύο (υπογραφές και πόθεν έσχες), αλλά είναι τρεις. Είναι και ο σεβασμός στις καταστατικές αρχές, στις αξίες και στις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος». «Όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα» συνέχισε η Όλγα Γεροβασίλη, καταλήγοντας πως «ζητώ από τη Θεοδώρα Τζάκρη να ανακαλέσει όσα προσβλητικά έως υβριστικά εκστόμισε από αυτό εδώ το βήμα σε βάρος συντρόφων και συντροφισσών».