04 Οκτωβρίου 2024

📺Βίντεο-ντοκουμέντο από εν ψυχρώ εκτέλεση: Την κυνηγούσαν κουκουλοφόροι και τελικά τη σκότωσαν σε μίνι μάρκετ


Εν ψυχρώ εκτέλεσαν σε μίνι μάρκετ της Βραζιλίας 26χρονη δυο κουκουλοφόροι, με την δολοφονία να καταγράφεται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται οι δύο κουκουλοφόροι κυνηγούν μία γυναίκα ανάμεσα στους διαδρόμους του καταστήματος προτού την δολοφονήσουν εν ψυχρώ μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Καρέ - καρέ η δολοφονία της

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο θύμα, η 26χρονη Adriana Silva dos Santos εθεάθη να εισβάλλει τρομαγμένη μέσα στο σούπερ μάρκετ στη βόρεια Βραζιλία, το βράδυ της Δευτέρας, και να προσπαθεί να ξεφύγει από τους δύο άντρες. Η Silva dos Santos αφού ξαναβγαίνει από το κατάστημα βρίσκει καταφύγιο σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και κρύβεται στα πίσω καθίσματα, μάταια όμως γιατί οι άντρες την εντοπίζουν και την σκοτώνουν.

Η Silva dos Santos, η οποία καταγόταν από την πόλη Governador Edison Lobao, είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με την αστυνομία.


Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, αλλά υποψιάζονται ότι η δολοφονία της έχει σχέση με συμμορία ναρκωτικών