15 Οκτωβρίου 2024

📺Μπάγια Αντωνοπούλου: Η καταγγελία για οδηγό λεωφορείου – «Αυτός είναι ο νταής»


Ένα ακραίο περιστατικό φραστικής επίθεσης από οδηγό λεωφορείου κατήγγειλε η Μπάγια Αντωνοπούλου μέσα από βίντεο που δημοσίευσε το βράδυ της Δευτέρας (14/10) στον λογαριασμό της στα social media.

Αναλυτικά, η δημοσιογράφος οδηγούσε με το αυτοκίνητό της σε κεντρικό δρόμο στο Περιστέρι, όταν ξαφνικά οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να την προσπεράσει και στη συνέχεια εξαπέλυσε ύβρεις εναντίον της, οι οποίες εντάθηκαν όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου τον βιντεοσκόπησε – απειλώντας τον πως θα δημοσιευτεί το υλικό «στα κανάλια», όπως είπε.

Την Τρίτη (15/10), η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» περιγράφοντας αρχικά το συμβάν. Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε πως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο στα social media, ήρθε σε επαφή και με άλλους πολίτες που έχουν ζήσει αντίστοιχη εμπειρία λεκτικής επίθεσης με τον ίδιο οδηγό.

«Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό» υποστήριξε η Μπάγια Αντωνοπούλου στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος περιέγραψε τα όσα έζησε λίγες ώρες νωρίτερα. «Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία» ανέφερε η δημοσιογράφος.

«Έχω ανεβάσει το πρόσωπό του και μπορεί να μου κάνει μήνυση, αλλά δεν φοβάμαι γιατί τα έχει κάνει και σε άλλους ανθρώπους» είπε μεταξύ άλλων.