Σελίδες

14 Οκτωβρίου 2024

ΜΠΑ; ΑΓΧΩΝΟΜΑΣΤΕ😜😂Επίθεση Μαρινάκη σε Λατινοπούλου: Ρητορική που παραπέμπει σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετίων


Για την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «τέτοιες διαδικασίες μόνο θετικά μπορούν να αναγνωστούν»

«Βλέπω κάποιοι να εκπλήσσονται με τις "δημοκρατικές" διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι τους ξέρουμε και ειδικά όσοι τους έχουμε μάθει από τα πανεπιστήμια δεν εκπλησσόμαστε καθόλου» σχολίασε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε ερώτηση για όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή και τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την κούρσα για την προεδρία του κόμματος. 

Επανεκλογή Ανδρουλάκη
Για την επανεκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως «τέτοιες διαδικασίες μόνο θετικά μπορούν να αναγνωστούν και από όλα τα υπόλοιπα κόμματα, συγχαίρω και τον κο Νίκο Ανδρουλάκη και εκ μέρους της κυβέρνησης, όπως το έκανε και τηλεφωνικώς ο πρωθυπουργός» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι «επίκειται μια συνάντηση μεταξύ των Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη που μένει να κανονιστεί μεταξύ των γραφείων», λέγοντας για το τηλεφώνημα «φαντάζομαι ότι ήταν θετικό το κλίμα».

Πάντως, συμπλήρωσε ότι «μετά από ένα μεγάλο κύκλο δεν άλλαξε το πρόσωπο, μένει να δούμε αν άλλαξαν οι πολιτικές, μένει να δούμε αν το ΠΑΣΟΚ θα διατυπώσει κοστολογημένη εναλλακτική πρόταση».


Δηλώσεις Λατινοπούλου
Ο Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε «ριάλιτι προηγούμενων δεκαετιών» τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «αριστερή ψυχούλα» και είπε ότι η ίδια ανήκει και επισήμως στην ακροδεξιά δεδομένης της ευρωοομάδας στην οποία επέλεξε να ενταχθεί. 

«Είναι κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε και όχι μόνο ως προς τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και γενικότερα ως προς τα γεωπολιτικά για να έχουμε πολιτικούς η ρητορική τους και οι αποστροφές τους παραπέμπουν σε ριάλιτι προηγούμενων δεκαετίων.», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός ερωτηθείς για δηλώσεις της κυρίας Λατινοπούλου.

«Είναι πιο σοβαρή υπόθεση αλλά εν πάση περιπτώσει δικαιωμά τους να χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις. Για το αν μπορεί η κ. Λατινοπούλου να μας πει ποια είναι η ΝΔ το θεωρώ υπερβολικό γιατί η κ. Λατινοπούλου μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο δεν επέλεξε να ενταχθεί στο Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα, ούτε καν στο κόμμα της κας Μελόνι αλλά πήγε και συντάχθηκε με τον Όρμπαν και τη Λεπέν. Η κ. Λατινοπούλου επισήμως ανήκει στην ευρωπαϊκή άκρα δεξιά. Τώρα πως γίνεται ένα μέλος της ευρωπαϊκής άκρας δεξιάς να μας λέει ποια είναι και ποια δεν είναι η ΝΔ δεν ξέρω πως μπορεί να συμβαίνει».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως επειδή γίνεται πολύ συζήτηση για το μεταναστευτικό και ακούει κριτική απο τα ακροδεξιά κόμματα εκτός Ελλάδος για το μεταναστευτικό, «εμείς προτιμούμε το δρόμο της ευθύνης και του αποτελέσματος δηλαδή η πολίτικη Μητσοτάκη μειώνει τους διαμένοντες στη χώρα κατά 85% από 90.000 και κάτι πήγε 21.000 και από 130 δομές έχουμε 33 δομές, αυτά που προτείνουν η κ. Λατινοπουλου και οι ομοιδεάτες της που μαζί έχουν αυτή την ευρωομάδα αν εφαρμοστούν από την Ελλάδα πέρα ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα η Ελλάδα τίθεται ουσιαστικά εκτός Ευρώπης, ας διαβάσουν λίγο τι προβλέπεται και ας δουν και τα αποτελέσματα της χώρας και ας μιλήσουν με κάτοικους κυρίως των νησιών του ανατολικού αιγαίου».