Σελίδες

12 Οκτωβρίου 2024

📺ΣΥΡΙΖΑ: «Μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασσελάκη από την Κ.Ε-Υποστηρικτές του Κασσελάκη επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της ΚΕ μετά την απόφαση 😂😂


Εγκρίθηκε η απόρριψη υποψηφιότητας Κασσελάκη από την κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη πλειοψηφία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, 138 μέλη ψήφισαν υπέρ της απόφασης για την απόρριψη της υποψηφιότητας. Μάλιστα με ονομαστική αναφορά στο πρόσωπό του.

Στο Συνέδριο στις 8-10 Νοεμβρίου αναμένεται να κριθεί αν θα κατέβει ή όχι υποψήφιος. Από την άλλη ο Στ. Κασσελάλης συνεχίζει να δηλώνει πρόεδρος και αυτό που πρέπει ανατρέψει στο Συνέδριο είναι και η σημερινή απόφαση της Κ. Ε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να συνεχίσει κανονικά την προεκλογική του εκστρατεία.

Όσον αφορά το θέμα διαγραφής του, το οποίο τέθηκε από τον κ. Θύμιο Γεωργόπουλο, δεν μπήκε σε ψηφοφορία.


Για περίπου δύο ώρες τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου βρίσκονταν εν αναμονή της συμπλήρωσης της απαρτίας των 148 μελών.

Παράλληλα, με αυστηρό έλεγχο γινόταν η ταυτοποίηση των ήδη παριστάμενων μελών, προκειμένου να παραλάβουν τα καρτελάκια τους και να εισέλθουν στην αίθουσα. Ωστόσο, ένταση επικράτησε κατά την προσέλευση των μελών του οργάνου μεταξύ του πατέρα του Νίκου Παππά, Στέλιου Παππά, με τον Κώστα Καρανάσιο και τον Σάκη Οικονόμου.

Μέλη της ΚΕ προσκείμενα στον Στέφανο Κασσελάκη κατήγγειλαν τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής και ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από τις εργασίες της, ώστε να μην συμπληρωθεί η απαραίτητη απαρτία.

«Δεν νομιμοποιούμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποίησης του σχεδίου κονιορτοποίησής του», ανέφεραν χαρακτηριστικά και παράλληλα έκαναν γνωστό ότι από πλευράς τους μόνο η Θεοδώρα Τζάκρη θα παραστεί στη συνεδρίαση.

ΣΥΡΙΖΑ: Ένταση μετά τη συνεδρίαση - Υποστηρικτές του Κασσελάκη επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της ΚΕ


Ένταση υπήρξε πριν από λίγο και μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής με 138 ψήφους να μην επιτρέψει στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Υποστηρικτές του πρώην προέδρου επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της ΚΕ έξω από το ξενοδοχείο όπου γίνεται η συνεδρίαση

«Ντροπή να έχει δικαιώμα ο Γκλέτσος και να μην έχει δικαιώμα ο πρόεδρος, είστε η ντροπή της Αριστεράς» φώναζαν οι υποστηρικτές του Κασσελάκη, «συνεδρίασε ανώτατο όργανο» απαντούσαν μέλη της ΚΕ.