21 Οκτωβρίου 2024

📺Άγριες καταγγελίες Σπίνου για παιδοβιαστή βουλευτή της Ελληνικής Λύσης


Επιμένει ο Άρης Σπίνος ότι μέσα στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου υπάρχει στέλεχος που είναι παιδοβιαστής.

Ο Σπίνος μπορεί να μην έχει δώσει όνομα δημοσίως, αλλά προκαλεί ενδιαφέρον ότι παρά την ανατριχιαστική καταγγελία του δεν υπάρχει (προσώρας) κάποια επίσημη απάντηση από την Ελληνική Λύση, ούτε κάποια μήνυση ή εξώδικο εναντίον του δημοσιογράφου.

Εκτός από τους χαρακτηρισμούς που αποδίδει ο πρώην στενότατος συνεργάτης του στον κ. Βελόπουλο τον οποίο αποκαλεί «πολιτικό σαπρόφυτο και σκουλήκι», ο κ. Σπίνος έχει κάνει και έγγραφη αναφορά στον Άρειο Πάγο για να ελεγχθεί κατά πόσο ισχύουν οι πληροφορίες ότι
βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κατηγορείται σύμφωνα με αναφορές στον Τύπο για εμπλοκή του σε υποθέσεις παιδοβιασμών. Μάλιστα ο Άρης Σπίνος προς επίρρωση των λεγομένων του επικαλείται και σχετικές δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Φίλιππου Καμπούρη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμπούρης αναφέρει ότι υπάρχουν και σχετικές αναφορές επί του θέματος μιας γυναίκας που γνωρίζει πολλά… και έχει δώσει και συνέντευξη η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τα όσα αποτρόπαια γνωρίζει.


Ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα και αυτές οι βαρύτατες καταγγελίες; Πότε επιτέλους ο Κυριάκος Βελόπουλος θα απαντήσει επ’ αυτών; Γιατί δεν βγαίνει να τα διαψεύσει;