11 Οκτωβρίου 2024

📺ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΧΟΝΤΡΑ Η "ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΝΑ"🤷🏻‍♂️ από τη συναυλία για τα Τέμπη και κουναγε και τη μπαγκέτα στο "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜ@ΕΣΑΙ" και "ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ" που ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι🤦🏻‍♂️😂


Δείτε βίντεο με τα ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜ@ΕΣΑΙ😂😂

«Πλημμύρισε» ΑΠΟ ΓΙΔΙΑ το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, οπού πραγματοποιείται η ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ συναυλία που διοργανώνει ο και καλά ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ😂🤦🏻‍♂️ σύλλογος συγγενών «Τέμπη 2023», στη μνήμη των 57 ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τη συναυλία άνοιξε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων🤡 και ακολούθησαν οι Κοινοί Θνητοί🤡. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κοινοί Θνητοί «έκλεισαν» την παρουσία τους με το τραγούδι «Θα αργήσω απόψε» που έγραψαν ειδικά για τα Τέμπη ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΟΕΡ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ🥳🤡😂😂.

«Απόψε θα τραγουδήσουμε τραγούδια αγάπης και θυμού αφιερωμένα στους γονείς», είπε ο Φοίβος Δεληβοριάς🤡🥳, μόλις βγήκε στη σκηνή. Έκανε ειδική αναφορά στους «εθνικούς μας ανευθυνο-υπεύθυνους» που κρύβονται πίσω από τις «βουλευτικές ασυλίες». Ολοκλήρωσε την παρουσία του, με 3να ΒΕΛΑΣΜΑ που ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ έγραψε «χθες το βράδυ» για τα Τέμπη. «Θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο παιδάκι μου όταν φτάσω», ήταν ο τελευταίος στίχος του ΒΕΛΑΣΜΑΤΟΣ.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 🤡🥳 όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, οι Κοινοί Θνητοί, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Μάρθα Φριτζήλα και η Τάνια Τσανακλίδου. Γκεστ ο Δημήτρης Μυστακίδης που βγήκε μαζί με τους Κοινούς Θνητούς, ενώ τη συναυλία άνοιξε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.

Λόγο έβγαλε και η "ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΝΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΝΩ ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜ@ΕΣΑΙ" ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ...


Δείτε φωτογραφίες:








Δείτε βίντεο: