11 Οκτωβρίου 2024

ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΚΟΤΑ🤦‍♂️😠Ηράκλειο: ΚΑΦΡΟΣ πατέρας μαθητή τραμπούκιζε τη Διευθύντρια και τελικά έστειλε στο νοσοκομείο άλλο πατέρα που πήγε να την προστατεύσει


Άγριος ξυλοδαρμός πατέρα μαθητή σε δημοτικό σχολείο, συγκλονίζει το Ηράκλειο. Δράστης φέρεται ο πατέρας ενός άλλου μαθητή του σχολείου, ο οποίος και αναζητείται για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το σοβαρό επεισόδιο έγινε χθες το πρωί στο προαύλιο σχολικού συγκροτήματος. Όλα ξεκίνησαν όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 π.μ.

Ο 42χρονος είχε έντονη στιχομυθία με την διευθύντρια και στη συνέχεια ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.

Ο δράστης του επεισοδίου του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Όταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, δέχτηκε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία και οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του.