15 Οκτωβρίου 2024

📺ΜΑΛ@ΚΙΑ🤷‍♂️Κράξιμο στον Σαμαρά για τα γελάκια με τον Παππά... τον οποίο (μεταξύ άλλων) θα πήγαινε μέχρι τέλους😜Τα τρία "χτυπήματα" του παρελθόντος


[ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΟΚ χαιρετιέσαι με όλους (πχ χαιρέτισε και τη Ζωή όπως φαίνεται παρακάτω στις εικόνες) αλλά δεν χαζογελάς με αυτόν που έλεγε ότι παντελόνιασες 2,6 εκ ευρώ και ήθελε να σε βάλει φυλακή!! Σοβαρά τώρα; Του δίνεις θάρρος και ενώ η θέση του είναι παραδίπλα, έρχεται και κάθεται δίπλα σου και πιάνεις και ψιλή κουβέντα;;]

Έντονα σχολιάστηκε η θερμή συνάντηση και χειραψία Αντώνη Σαμαρά και Νίκου Παππά, οι οποίοι παραβρέθηκαν στα βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Η είδηση επισκίασε ακόμη και την κοινή παρουσία των δύο τέως πρωθυπουργών της ΝΔ στην εκδήλωση και έγινε trend στην πλατφόρμα Χ με πολλά από τα σχόλια να είναι ιδιαιτέρως επικριτικά.

Η θερμή χειραψία και τα χαμόγελα σχολιάστηκαν πολύ κυρίως εντός της ΝΔ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιους να θυμούνται έντονα το «θα τους πάω μέχρι τέλους», που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Νίκο Παππά με αφορμή την επιχειρούμενη εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

Τα social media πήραν φωτιά ενώ και οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δεν πίστευαν στα μάτια τους. Και δεν ήταν μόνο τα χαμόγελα και η χειραψία αλλά το γεγονός ότι οι δυο πολιτικοί αντίπαλοι που έπνεαν μένεα ο ένας για τον άλλο κάθισαν δίπλα-δίπλα και συνομίλησαν σαν δυο καλοί φίλοι που είχαν να βρεθούν καιρό. 

Αίσθηση προκάλεσε επίσης στους παρευρισκόμενους η οικειότητα με την οποία μιλούσαν οι δύο πολιτικοί τους οποίους χώριζε χάος ως πρόσφατα με αφορμή την υπόθεση Novartis και όχι μόνο









Ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να καθίσει δίπλα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά έκανε και αυτός μια χειραψία, περισσότερο τυπικά, με τον Νίκο Παππά.




Όταν ο Παππάς αποκαλούσε τον Σαμαρά ως την "προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας" και έλεγε ότι είχε δεχθεί το "σκέτο Μακεδονία" για την ονομασία των Σκοπίων

Τα τρία "χτυπήματα" του παρελθόντος

Ευθεία πρόκληση στον Αντώνη Σαμαρά είχε απευθύνει με δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής ο Νίκος Παππάς

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν στον χώρο της Νέας Δημοοκρατίας τα "χαριεντίσματα" του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά στα σημερινά βραβεία επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Και αυτό γιατί στο... παρελθόν ο Νίκος Παππάς αποκάλυπτε την πολιτική "δράση" του Αντώνη Σαμαρά με πληθώρα σχολίων, χτυπώντας τον πρώην πρωθυπουργό τόσο για την ονομασία των Σκοπίων, λέγοντας σε συνέντευξή του ότι είχε δεχθεί για την ονομασία των Σκοπίων το σκέτο "Μακεδονία", όσο και για το πόσο "υπερήφανος" και "αμετανόητος" ήταν για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε σχολιάσει τα όσα είχε αναφέρει για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του.

Ειδικότερα ο κ. Παππάς είχε αναφέρει: «Όχι μόνο αμετανόητος αλλά και υπερήφανος για το κλείσιμο της ΕΡΤ δήλωσε ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ σε πεντασέλιδη (!) συνέντευξη, την ώρα που η δικαιοσύνη ασχολείται με τα μπόνους & σύντομα οι ορκωτοί λογιστές με το κόστος του “μαύρου”».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:


Επιπλέον, ένα τρίτο "χύπημα" του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρωθυπουργό ήταν όταν είχε απευθυνθεί στον κ. Σαμαρά από το περιστύλιο της Βουλής αποκαλώντας τον «προσωποποίηση της πολιτικής δειλίας» και ζητώντας εξηγήσεις για τα 2,6 εκατ. ευρώ, για τα αιτήματα προς τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και για τη διαμεσολάβησή του με φόντο τη διένεξη Φιλιππάκη – Μιωνή.

«Τι έγινε με τα 2,6 εκατ. ευρώ; Τι ζητούσε επίμονα από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον οποίο κάλεσε και δέχθηκε στο σπίτι του; Γιατί τρέμει σαν τον ψάρι την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο; Γιατί πίεζε τον κ. Φιλιππάκη να μην γράφει για τους Μιωνή και Παπασταύρου και τι εννοούσε λέγοντας ότι ¨αυτά τα παιδιά έχουν βοηθήσει τη ΝΔ¨; Γιατί το 2013 μεσολάβησε για να υπάρξει συμβιβασμό μεταξύ Μιωνή και Φιλιππάκη;», ήταν τα αλλεπάλληλα ερωτήματα που έθεσε και τα οποία απευθύνονται προσωπικά στον Αντ. Σαμαρά, προσθέτοντας πως ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο Στ. Παπασταύρου για την υπόθεση των 2,6 εκατ. ευρώ.