04 Οκτωβρίου 2024

📺Μπακασέτας: Οπαδός της Τράμπζονσπορ έδωσε στο παιδί του το όνομα του Έλληνα ποδοσφαιριστή [βίντεο]


Μπορεί ο Τάσος Μπακασέτας να αγωνίζεται πλέον στον Παναθηναϊκό, όμως οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ συνεχίζουν να τον αγαπάνε.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο 23χρονος Ντεφ, ο οποίος έγινε πατέρας πριν από λίγες ημέρες κι αποφάσισε να δώσει στο παιδί του το όνομα του αρχηγού της Εθνικής, καθώς τον λατρεύει.

«Τα γκολ του στην Καϊσερίσπορ και στην Μπασακσεχίρ με έχουν δέσει πλήρως με τον Μπακασέτα. Τον λατρεύω. Είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής. Παίζει στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή. Βλέπω τους αγώνες και τα γκολ που βάζει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός στην τουρκική AA Spor.


Το όνομα του παιδιού και οι αντιδράσεις στο οικογενειακό του περιβάλλον
Το μωρό, που παραμένει σε θερμοκοιτίδα λόγω ένος μικρού αναπνευστικού προβλήματος, θα έχει το όνομα Μπαράν Αζάτ Μπακασέτας, θέλοντας να συμφωνήσει και η γυναίκα του, η οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά την αγάπη του για τον Τράμπζονσπορ και τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

«Το σκεφτόμουν καιρό το όνομα του παιδιού. Δεν ήθελα να τσακωθώ με τη γυναίκα μου. Πάντα την σέβομαι. Της είπα ότι σκέφτομαι το παιδί να έχει και το όνομα Μπακασέτας και εκείνη συμφώνησε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Σκέφτηκα το όνομα για το παιδί, καθώς θα ήταν δύσκολο να του απευθυνθούν. Αν το έλεγαν μόνο Μπακασέτα, δεν ξέρω πως θα το αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι γύρω του».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις συγγενών του. «Πώς έβγαλες έτσι το παιδί;», του είπαν κάποια άτομα, αλλά η οικογένειά του δεν αντέδρασε, καθώς γνωρίζουν την αγάπη του για την Τράμπζοσπορ και τον Μπακασέτα.

Τα κατορθώματα του Μπακασέτα στην Τραπεζούντα

Ο 31χρονος άσος έχει συνδέσει το όνομά του με την Τράμπζονσπορ, καθώς σε τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα της 124 φορές, πετυχαίνοντας 33 γκολ, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022, το πρώτο μετά από 38 χρόνια.


Μάλιστα, στη φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, ο Τάσος Μπακασέτας βγήκε με την ελληνική σημαία στους ώμους και χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας», με τους Τούρκους να χτυπάνε παλαμάκια.


Όταν οπαδός της Τράμπζονσπορ κορνίζαρε την... κάλτσα του Μπακασέτα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδός της Τράμπζονσπορ εκφράζει την αγάπη του για τον Μπακασέτα, καθώς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ένας φίλος του τουρκικού συλλόγου κορνίζαρε την... κάλτσα του αρχηγού της Εθνικής.

Ειδικότερα, μπαίνοντας στο γήπεδο για τους πανηγυρισμούς, θέλησε να πάρει τη φανέλα του Μπακασέτα, όμως δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να καταλήξει με την κάλτσα του.