22 Οκτωβρίου 2024

Γκλέτσος: Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο ξεφτίλας, η συριζαϊκή βάση είναι κοψοχέρηδες


Τρώω πολιτικό ξύλο από κόσμο που μου λέει για τον Κασσελάκη «αυτά δεν τα είδατε;», αποκάλυψε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν φτάσει σε οριακό σημείο ξεφτίλας» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός ότι «δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης γιατί αυτό αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή»

«Να λέει ο κ. Κασσελάκης αυτά που λέει, να ανοίγει σελίδα μέσα στο κόμμα, να βγάζει βίντεο και να αναφέρεται ότι το παλιό, το κόμμα του, είναι στη διαπλοκή και θα το τελειώσει, ενόχλησαν και τα γραφεία. Εφόσον δεν είναι τίποτα στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούται γραφείο στην Κουμουνδούρου» πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξομολογήθηκε, επίσης, πως «όταν πηγαίνω να συναντήσω κόσμο κάθομαι και δέχομαι μισή ώρα πολιτικό ξύλο μέχρι και με σπρωξιές και με ταρακουνούν και μου λένε "αυτά δεν τα είδατε;" για τον Κασσελάκη».

Όπως είπε για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «αυτός βασίζεται στα γκάλοπ, στα γκάλοπ ο οποιοσδήποτε δεν είναι συριζαίος λέει Κασσελάκης γιατί θέλει να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ερώτηση αν αντέχει ο ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσουν βουλευτές που στηρίζουν Κασσελάκη σε περίπτωση που αυτός δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Γκλέτσος απάντησε «αν κάποιοι βουλευτές θέλουν να τον ακολουθήσουν, ας το κάνουν , με γεια τους και χαρά τους».

Συμπλήρωσε, τέλος, ότι «η βάση μας καταλογίζει και γιατί δεν ακούσαμε τον Τσίπρα τον Φεβρουάριο πριν το προηγούμενο συνέδριο» για να προσθέσει ότι «η συριζαϊκή βάση είναι κοψοχέρηδες».