21 Οκτωβρίου 2024

Διάψευση Μαρινάκη: Δεν θα τραγουδήσει ο Ρέμος στα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης


Πολλές φήμες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα εγκαίνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Νοεμβρίου, με τον Παύλο Μαρινάκη να διαψεύδει ότι θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος.

«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι δεν θα είναι εγκαίνια, αλλά «τελετή παράδοσης» του Μετρό Θεσσαλονίκης, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Espresso» το υπουργείο Πολιτισμού είχε προτείνει τον Διονύση Σαββόπουλο, όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε την εν λόγω πρόταση, δείχνοντας την προτίμησή τους προς τον Αντώνη Ρέμο. Πάντως, με βάση τις δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη τίποτα από τα παραπάνω δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Δεν έχουν καμία βάση τα δημοσιεύματα. Τα βλέπω με μεγάλη απορία. Δεν θα είναι εγκαίνια, θα είναι παράδοση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος από τη Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκε σήμερα (21/10).

Τέλος, υπογράμμισε ότι την πρώτη βδομάδα οι μετακινήσεις θα γίνονται δωρεάν και ακολούθως θα καθιερωθεί το ενιαίο εισιτήριο για το Μετρό και τα αστικά λεωφορεία.