16 Οκτωβρίου 2024

Κρήτη: Κοπέλα ζούσε για χρόνια μια «κόλαση» - Ο πατέρας της τη βίαζε, τη βασάνιζε και την εξέδιδε


Καταδικάστηκε 50χρονος που βίαζε, βασάνιζε, και εξέδιδε την ανήλικη κόρη του, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με το cretalive.gr, κρίθηκε ένοχος από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για όλα τα παραπάνω και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών.

Η κοπέλα ήταν μόλις 15 ετών όταν ο 50χρονος τη βίασε για πρώτη φορά, ενώ δεν άργησε να την εκμεταλλεύεται παρά τη θέλησή της, εκδίδοντάς τη, ακόμα και γνωστούς επιχειρηματίες, έναντι αμοιβής, παγιδεύοντάς τη με τον φόβο.

Τη χτυπούσε όταν ήταν μικρότερη, έπειτα τη βίαζε επανειλημμένα

Τα όσα αποκάλυψε με την πρώτη της καταγγελία η κοπέλα, την οποία είχε κάνει όταν ενηλικιώθηκε, συγκλονίζουν.

Είχε πει τότε ότι ο πατέρας της τη βίασε για πρώτη φορά ένα βράδυ σε αυτοκίνητο. Απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό» και τρεις μήνες αργότερα, τη βίασε ξανά, έκτοτε επανειλημμένα.

Λίγους μήνες αργότερα, άρχισε να εμπορεύεται την ίδια του την κόρη. Η «επιχείρησή» του φέρεται να ξεκίνησε με πρώτο πελάτη έναν ηλικιωμένο επιχειρηματία και έπειτα διευρύνθηκε.

Στην κατάθεση της η καταγγέλλουσα είχε αναφερθεί εκτενώς και στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει. Ανέφερε ότι την χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Όταν πάλι πεινούσαν, έβαζε την οικογένεια του μέσα σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς.