01 Οκτωβρίου 2024

📺ΣΕ ΣΟΚ🤢 ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ σε συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη (ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙ;🤣🤦‍♂️): Έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό🤮


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από πρόσφατη εμφάνιση της Ματούλας Ζαμάνη στο Θέατρο Βράχων.

Tο σχετικό clip που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ένα απόσπασμα από συναυλία που παραχώρησε η δημοφιλής τραγουδίστρια στις 18 Σεπτεμβρίου, με την ίδια να καταγράφεται πάνω στη σκηνή στο κλείσιμο της βραδιάς, ενώ ερμηνεύει το «Μιλώ για ‘σένα».   

Ματούλα Ζαμάνη: Η παθιασμένη ερμηνεία στη σκηνή του Θεάτρου Βράχων
Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εμφάνισής της, η Ματούλα Ζαμάνη, γνωστή για τις παθιασμένες ερμηνείες της, απευθύνεται στο κοινό της που έχει ξεσηκωθεί και τραγουδά μαζί της, και λέει: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα@@α, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνεννόηση!».


Το τραγούδι συνεχίζεται για λίγο ακόμα, με τη Ματούλα Ζαμάνη να αποχαιρετά το κοινό της που την καταχειροκροτά λέγοντας «Καλή αντάμωση!».

Αμέσως μετά η τραγουδίστρια αφήνει το μικρόφωνό της στο πάτωμα της σκηνής, βγάζει την μπλούζα της και την πετάει στο ξεσηκωμένο πλήθος, πριν αποχωρήσει στα παρασκήνια.