11 Οκτωβρίου 2024

📺Σούπερ γιαγιά χορεύει ξέφρενα πάνω σε βαρέλι σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας -Την αποθεώνουν όλοι [βίντεο]


Μια σούπερ γιαγιά έχει προκαλέσει αίσθηση στο TikTok αφού εθεάθη να χορεύει πάνω σε τραπέζι στο δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Μαρμαρίδας, στην Τουρκία.

Το viral βίντεο που κυκλοφορεί στο TikTok και έχει ήδη προβληθεί πάνω από 45 εκατ. φορές δείχνει μια ασπρομάλλα γιαγιά να λικνίζεται και να κουνάει τα χέρια της στον αέρα καθώς την επευφημούν άλλοι από κάτω.

Φορώντας ένα φαρδύ φλοράλ φόρεμα και μπλε πέδιλα, η διασκεδαστική συνταξιούχος χαμογελά καθώς σταθεροποιείται κρατώντας το πλαίσιο του παραθύρου του εστιατορίου ενώ συνεχίζει να χορεύει με την ψυχή της.

Χορεύοντας περήφανα πάνω σε ένα στρογγυλό πράσινο τραπέζι σαν βαρέλι, η απίθανη γιαγιά προκάλεσε τη συμπάθεια και την αποθέωση των παρευρισκομένων και όχι μόνο.

Το βίντεο διάρκειας 21 δευτερολέπτων δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @chucklebrothersmarmaris1 στο TikTok και έχει τη λεζάντα: «Girls Just Wanna Have Fun».

Τα αποθεωτικά σχόλια για την σούπερ γιαγιά

Το βίντεο γίνεται ακόμα πιο αστείο όταν διαβάσει κανείς τα σχόλια, όπου ένας άνδρας έγραψε: «Δεν αστειεύομαι καν, αυτή είναι η γιαγιά μου. Eίναι η πραγματική μου γιαγιά. Δεν την έχουμε δει ποτέ να συμπεριφέρεται έτσι».

@chucklebrothersmarmaris1 Girls Just Wanna Have Fun 🎉🎉#chucklebrothers #marmaris #funpub #turkey #uk #dance #fyp ♬ orijinal ses - Chuckle Brothers Marmaris

Με σχεδόν 50.000 σχόλια, το βίντεο της χορευταρούς γιαγιάς ξετρέλανε τους χρήστες του TikTok, με πολλούς να την αποθεώνουν για την τόλμη της και να επαινούν την αγάπη της για τη ζωή, τη μουσική και τον χορό.

Ένα άτομο σχολίασε: «Συνταξιούχος αλλά όχι κουρασμένη». Ένας άλλος έγραψε: «Μου αρέσει να βλέπω την παλαιότερη γενιά να αγαπά τη ζωή της».

Ένας τρίτος είπε με ενθουσιασμό: «Αυτό θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω».

Ένας άλλος TikToker πρόσθεσε: «Είναι το ρολό χαρτί τουαλέτας κολλημένο στο παπούτσι της που ολοκληρώνει την απόλυτη βασίλισσά μας». Άλλοι σχολίασαν ότι γι' αυτό αγαπούν τη Μαρμαρίδα και ότι θα την κερνούσαν ποτά.

Η Μαρμαρίδα είναι γνωστή για την έντονη νυχτερινή ζωή της, όπου υπάρχουν πολλά στέκια για ποτό, υπαίθρια κλαμπ και μουσικοί χώροι.