17 Οκτωβρίου 2024

📺Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν έχει πετύχει η απεργία σας» – Ο διάλογος με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές έξω από το υπουργείο Υγείας


Με τους διαμαρτυρόμενους γιατρούς και νοσηλευτές του ΕΣΥ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Υγείας είχε συνομιλία ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχει πετύχει η απεργία σας. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλα τα νοσοκομεία σήμερα λειτουργούν την ώρα που είναι σε εξέλιξη η πανελλαδική απεργία γιατρών και νοσηλευτών στα Δημόσια νοσοκομεία» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Μια γυναίκα ακούγεται να του λέει «κ. Γεωργιάδη δεν εκπροσωπείτε εσείς τους χιλιάδες γιατρούς» με τον υπουργό να απαντά «πού είδατε τους χιλιάδες γιατρούς».

Ένας από τους γιατρούς είπε στον υπουργό: «Δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη των ασθενών. Θέλουμε τα χρήματα τα οποία δικαιούμαστε σαν επιστήμονες, να μπορεί να μας τα δίνει το κράτος», με τον υπουργό να του απαντά: «Πόσα θέλετε;».

Ο διάλογος έγινε πιο έντονος με κάποιον άλλον να φωνάζει «με όσα λέει το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Σημειώνεται ότι απόψε ο Άδωνις Γεωργιάδης θα δώσει απαντήσεις για την Υγεία στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο του OPEN: