27 Φεβρουαρίου 2025

📺Βίντεο: Η προσευχή πριν από το Υπουργικό Συμβούλιο των ΗΠΑ – «Σε ευχαριστούμε Θεέ μου για τον Πρόεδρο Τραμπ»


Με μία προσευχή ξεκίνησε χθες το Υπουργικό Συμβούλιο στις ΗΠΑ υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ.

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση ο Αμερικανός Πρόεδρος κάλεσε τον υπουργό Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ, Σκοτ Τέρνερ να πει την προσευχή. Όλοι οι υπουργοί έσκυψαν το βλέμματα στο τραπέζι και σταύρωσαν τις παλάμες τους.

«Θεέ μου, σε ευχαριστούμε που μας επέτρεψες να δούμε αυτή τη μέρα. Η Βίβλος λέει ότι τα ελέη σου είναι καινούργια κάθε πρωί. Και, Πατέρα Θεέ, σου δίνουμε τη δόξα και την τιμή. Σε ευχαριστούμε, Θεέ μου, για τον Πρόεδρο Τραμπ, Πατέρα, που μας διόρισες. Πατέρα Θεέ, σε ευχαριστούμε που μας έχρισες για να κάνουμε αυτή τη δουλειά. Πατέρα, προσευχόμαστε να δώσεις στον Πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο σοφία, Πατέρα Θεέ, καθώς ηγούνται», είπε ο Σκοτ Τέρνερ.

«Πατέρα, η Βίβλος λέει ότι ευλογημένο είναι το έθνος του οποίου ο Θεός είναι ο Κύριος. Αλλά, Πατέρα, εμείς σήμερα σε τιμούμε. Και στη νόμιμη θέση σου, Πατέρα, σε ευχαριστούμε που μας έδωσες αυτή την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την πίστη σε αυτή τη χώρα και να γίνουμε ευλογία για τον λαό της Αμερικής. Και, Κύριε Θεέ, σήμερα στη συνάντησή μας, προσευχόμαστε να δοξαστείς στη συζήτησή μας», συνέχισε στην προσευχή ο υπουργός.

Μόλις τελείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τον υπουργό του ότι έκανε καλή δουλειά και αστειεύτηκε. «Το έχει ξανακάνει αυτό έτσι δεν είναι;», ρώτησε ο Αμερικανός Πρόεδρος.


Από την προεκλογική εκστρατεία ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει κάνει ιδιαίτερες αναφορές στην θρησκεία και παρουσιάζει τον εαυτό του ως εθνικό σωτήρα των ΗΠΑ. Μάλιστα κατά την ομιλία του στην ορκωμοσία του στο Καπιτώλιο είπε ότι γλίτωσε από δύο απόπειρες δολοφονίας για να σώσει την Αμερική. «Ένιωθα τότε και πιστεύω ακόμα περισσότερο τώρα ότι η ζωή μου διασώθηκε για έναν λόγο: με έσωσε ο Θεός για να κάνω την Αμερική ξανά μεγάλη», είπε ο Τραμπ.