26 Μαρτίου 2025

Ρωμανός για σύνθημα στην παρέλαση 25ης Μαρτίου: Το περιστατικό διευρευνάται από το Υπουργείο και δεν χρειάζεται να αυτομαστιγωνόμαστε


Για το σύνθημα που ακούστηκε από ορισμένους Υπαξιωματικούς του Ναυτικού κατά της Τουρκίας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα αναφέρθηκε ο Νίκος Ρωμανός

Για το σύνθημα που ακούστηκε από ορισμένους Υπαξιωματικούς του Ναυτικού κατά της Τουρκίας στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα αναφέρθηκε ο Νίκος Ρωμανός λέγοντας αρχικά ότι: «Nομίζω ότι η ισχύς, η εθνική ισχύς, αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πράξη και έχει αποτυπωθεί στην πράξη αυτά τα έξι χρόνια με τις κινήσεις που έχει κάνει αυτή η κυβέρνηση. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν νομίζω ότι έχει νόημα να πούμε κάτι παραπάνω».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ μλώντας στην εκπομπή “Newsroom” του ΕΡΤNews συνέχισε λέγοντας ότι: «Το συγκεκριμένο περιστατικό διερευνάται από το Yπουργείο, από την ΕΔΕ και δεν νομίζω ότι έχει νόημα ούτε να αυτομαστιγωνόμαστε ούτε προφανώς να μην γίνεται η διερεύνηση που πρέπει να γίνει».

Τόνισε ξανά πως δεν χρειάζεται να αυτομαστιγωνόμαστε εθνικά και πως η δουλειά της κάθε κυβέρνησης είναι να ενισχύει τη θέση της χώρας και ανέφερε ότι: «Αυτή η κυβέρνηση το έχει αποτυπώσει στην πράξη αυτό και σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε όλοι μας».