28 Μαρτίου 2025

Άγιος Παντελεήμονας: Άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής με χατζάρα απείλησε πολίτες και αστυνομικούς


Ο 37χρονος Αιγύπτιος, που προκάλεσε το επεισόδιο στον Άγιο Παντελεήμονα, απειλούσε πως θα κάνει κακό σε όλους

Ένα σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα την 25η Μαρτίου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ένας 37χρονος Αιγύπτιος, οπλισμένος με χατζάρα, απείλησε να σκοτώσει δύο άνδρες παλαιστινιακής καταγωγής και έπειτα αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Οι δύο άνδρες από την Παλαιστίνη είχαν στην κατοχή τους ένα καδρόνι, ένα τσεκούρι και ένα χαρτοκοπτικό εργαλείο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τον 37χρονο δράστη να απειλεί και τους ίδιους.

Το χρονικό του επεισοδίου στον Άγιο Παντελεήμονα

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας 30χρονος επιτέθηκε σε έναν 17χρονο Παλαιστίνιο και του άρπαξε 500 ευρώ και ένα κινητό.

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από έναν συμπατριώτη του, πήγε να εντοπίσει τον δράστη στον Άγιο Παντελεήμονα.

Εκεί διαπίστωσαν πως ο 30χρονος βρισκόταν μαζί με τον 37χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος οπλοφορούσε.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο, ο 37χρονος φέρεται να πέταξε τη χατζάρα και να έβγαλε από το ζωνάρι του ένα μεγάλο μαχαίρι μήκους 47 εκατοστών, με λάμα 32 εκατοστά, απειλώντας ευθέως τους αστυνομικούς.

Λίγη ώρα αργότερα, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Δεριγνύ, ενώ συνελήφθησαν και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι.