26 Μαρτίου 2025

📺Viral το βίντεο με τα συνθήματα της Σχολής Υπαξιωματικών του Ναυτικού κατά της Τουρκίας... ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ


Viral το βίντεο με τα συνθήματα της Σχολής Υπαξιωματικών του Ναυτικού κατά της Τουρκίας στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου – Ξεκινά ΕΔΕ

Viral στο διαδίκτυο έγινε το βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media και δείχνει μέλη της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), κατά τη διάρκεια της σημερινής παρέλασης για την 25η Μαρτίου, να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Κύπρου και κατά της Τουρκίας.

Όπως προκύπτει από το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σπουδαστές από το τμήμα της ΣΜΥΝ φώναζαν: «Η Κύπρος είναι ελληνική» και συνέχισαν με σύνθημα «γ@μι@τ@@ η Τουρκία», το οποίο επανέλαβαν, περνώντας μπροστά από τον κόσμο κατά τη διάρκεια της παρέλασης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντίδραση του Πενταγώνου ήταν άμεση, καθώς ξεκινά ΕΔΕ από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ενώ πηγές αναφέρουν ότι θα υπάρξουν πειθαρχικά μέτρα και όλα όσα προβλέπονται για όσους εμπλέκονται στο περιστατικό.

Κατά πληροφορίες, στην Τουρκία ήδη υφίστανται αντιδράσεις μέσω του Τύπου, με σχετικά δημοσιεύματα, ενώ αναμένεται και αντίδραση δια της διπλωματικής οδού. Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος Ραγίπ Σοϊλού έγραψε στο Twitter ότι, «δυστυχώς, πληροφορείται ότι κάτι τέτοιο είναι σύνηθες στις παρελάσεις των Ελλήνων».