16 Ιουλίου 2025

📺Άδ. Γεωργιάδης: Να μην ανησυχεί ο φίλος μου Πάνος Καμμένος -Εκλογές θα γίνουν το 2027 [βίντεο]


Την τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στο vidcast του iefimerida περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο Action 24, o υπουργός Υγείας δέχτηκε σχετική ερώτηση, όντας ένα από τα πρόσωπα που πρότεινε ο κ. Καμμένος για την εν λόγω σύμπραξη, που θα έχει ως στόχο την προώθηση της ατζέντας Τραμπ, ώστε να μετατραπεί η Ελλάδα σε ενεργειακό κέντρο.

«Θέλω να πω στον φίλο μου τον Πάνο Καμμένο ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής. Εκλογές θα έχουμε το 2027 και ο πρωθυπουργός τη μετατρέπει ούτως ή άλλως σε ενεργειακό κόμβο. Να μην ανησυχεί», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης για «1566»: Μέχρι τις 8 το απόγευμα είχαν γίνει 2.342 τηλεφωνήματα

«Η υποδομή είναι για 11.000 γραμμές την ημέρα, η μέση αναμονή πρέπει να είναι 20 δευτερόλεπτα»
Άδωνις Γεωργιάδης για «1566»: Μέχρι τις 8 το απόγευμα είχαν γίνει 2.342 τηλεφωνήματα

Στην πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου αριθμού «1566» για όλες τις υπηρεσίες υγείας, αναφέρθηκε ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μέχρι τις 8 το απόγευμα είχαν γίνει 2.342 τηλεφωνήματα, εξυπηρετήθηκαν όλα. Η υποδομή είναι για 11.000 γραμμές την ημέρα, η μέση αναμονή πρέπει να είναι 20 δευτερόλεπτα», ανέφερε μιλώντας στο ACTION24.

«Παίρνεις για ραντεβού με ΕΟΠΥΥ, για όλα τα νοσοκομεία, για φάρμακα κατ’ οίκον, για διαγνωστικές εξετάσεις» είπε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.