30 Ιουλίου 2025

Εύζωνες έσωσαν την 67χρονη που αυτοπυρπολήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου


Μία 67χρονη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από την Αίγλη Ζαππείου, ωστόσο Εύζωνες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη την ώρα κατάφεραν και την έσωσαν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας επισκέφθηκε νωρίτερα το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς και συνεχάρη τους αξιωματικούς και τους Εύζωνες γιατί χάρη στην αποφασιστικότητα και την ετοιμότητά τους έσωσαν την γυναίκα.

Να σημειωθεί, ότι στο Ζάππειο οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς πραγματοποιούν την πρόβα για την καθιερωμένη κάθε Κυριακή επίσημη τελετή αλλαγής στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η 67χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.