18 Σεπτεμβρίου 2025

📺ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ😜🤡Βάσω Μαζωνάκη: "Όρμησε" σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο - "Τραβολογούσε την κάμερα της εκπομπής", λέει ρεπόρτερ


Κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο που χειρουργήθηκε η μητέρα της, η Βάσω Μαζωνάκη είχε ένα έντονο περιστατικό με δημοσιογράφους

Με δημοσιογράφους συγκρούστηκε η Βάσω Μαζωνάκη κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο, μερικές ώρες μετά την επέμβαση της μητέρας της. «Δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό που σας λέω», ανέφερε σχετικά με την επίθεση μία εκ των δημοσιογράφων που βρίσκονταν, με κάμερες, έξω από το νοσοκομείο.

Βάσω Μαζωνάκη: "Tι κάνετε, διαγράψτε αμέσως το υλικό"

Συγκεκριμένα δημοσιογράφοι και κάμερες βρέθηκαν έξω από το νοσοκομείο τη στιγμή που έβγαινε η αδερφή του Γιώργου Μαζωνάκη. Όταν εκείνοι την πλησίασαν για να της ζητήσουν μια δήλωση, δημιουργήθηκε ένταση από την έντονη αντίδρασή της. Το περιστατικό της σύγκρουσης εξιστόρησε η Ειρήνη Πεϊβάνη, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Με λύπη μου σας μεταφέρω ότι η συμπεριφορά της οικογένειας ήταν πάρα πολύ επιθετική απέναντί μου και στους υπόλοιπους συναδέλφους που βρεθήκαμε με απόλυτο σεβασμό». «Στο σημείο που ξέραμε ότι ήταν μια χειρουργημένη γυναίκα, σε καμία περίπτωση δεν θα πηγαίναμε κατά πάνω της να της πάρουμε μια δήλωση που δεν επιθυμούσε. Εκείνη την ώρα δεχτήκαμε μια απίστευτη επίθεση, δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό που σας λέω, από την κυρία Βάσω Μαζωνάκη», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ήρθε κατά πάνω μας, τραβολογούσε τα κινητά μας. Φώναζε "τι κάνετε, διαγράψτε αμέσως το υλικό". Χωρίς να προλάβουμε να εξηγήσουμε ότι είμαστε εδώ και δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιεύουμε κάτι που η ίδια δεν επιθυμούσε. Ήταν πολύ έντονο το περιστατικό. Μέχρι και την κάμερα της εκπομπής μας την τραβολογούσε».