17 Οκτωβρίου 2025

📺Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν θα αντέξει πολύ αν πέσει στα χέρια της Ζωής


«Τρομερή προβοκάτσια», χαρακτήρισε το δημοσίευμα περί παραίτησης του κ. Τσιάρα, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ΕΡΤnews. 

«Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά την απόφαση να περάσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ, δεν είναι πλέον το υπεύθυνο υπουργείο για τις πληρωμές που πλέον τις κάνει η ΑΑΔΕ. Ο Τσιάρας δεν έχει πλέον αρμοδιότητα, προς τι λοιπόν η κριτική. Την ευθύνη έχει πλέον ο κ. Χατζηδάκης, ο οποίος γενικά έχει αναλάβει και έχει φέρει εις πέρας αρκετές δύσκολες πολιτικές αποστολές και πιστεύω θα τα καταφέρει.

Το θέμα είναι η ζημιά της πολιτικοποίησης, ιδίως ο Ανδρουλάκης στην προσπάθεια του να βλάψει τον Μητσοτάκη έβλαψε το νησί του. Άλλο το να θες να ρίξεις το Μητσοτάκη κι άλλο να μην μείνει τίποτα όρθιο. Τώρα μπαίνει η Κομισιόν και ψάχνει από το 2014 και θα δούμε αν είναι διαχρονικό σκάνδαλο και όχι της ΝΔ. Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μια αποτυχία για την κυβέρνηση, αλλά δεν είναι λόγος για να κάνεις την Ελλάδα κύριε Ανδρουλάκη, στάχτη και μπούρμπερη.

Ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι «όταν ανακοινώσει το κόμμα του δεν θα έχει να ασχοληθεί τόσο πολύ με τη Νέα Δημοκρατία και τον Μητσοτάκη, γιατί το πρόβλημα θα είναι η Ζωή Κωσταντοπούλου, γιατί δεν θα τον αφήσει σε χλωρό κλαρί. Η βασική απειλή για την πολιτική της ύπαρξη είναι ο Τσίπρας. Αν πέσει στα χέρια της Ζωής ο Αλέξης δεν θα αντέξει πολύ, είναι καλοζωισμένος, όχι όπως εγώ», ανέφερε.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Ξέρετε άλλη κυβέρνηση που στον έβδομο χρόνο διακυβέρνησης προηγείται με διψήφια διαφορά; Όσο για τα περί στόχου αυτοδυναμίας γι’ αυτό θα με ρωτήσετε στην προεκλογική περίοδο του 2027. Ανέφερε επίσης ότι «το χειρότερο σημείο κάθε κυβέρνησης είναι το μέσο της θητείας και θεωρητικά τώρα είμαστε στο ναδίρ. Αλλά με τα αποτελέσματα των κυβερνητικών πολιτικών πχ στο ΕΣΥ θα πηγαίνουμε ολοένα και καλύτερα και στο τέλος της ημέρας ο ελληνικός λαός είναι το αφεντικό».