Ο Κωνσταντίνος Αργυρός προκαλεί ενθουσιασμό στην Αυστραλία δοκιμάζοντας το… απίθανο σουβλάκι από καγκουρό, σε μία πρωινή εκπομπή που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην Αυστραλία για μια σειρά συναυλιών μαζί
με την Κλαυδία, και η παρουσία του εκεί τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο των
ομογενών αλλά και των ντόπιων. Η πιο διάσημη πρωινή εκπομπή της χώρας, το
Sunrise, τον προσκάλεσε μαζί με τον διάσημο σεφ Τζορτζ Καλομπάρη για μια
ζωντανή συνέντευξη και επίδειξη μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο
Αργυρός μιλούσε για τις συναυλίες του στην Αυστραλία, ενώ ο Καλομπάρης
ετοίμαζε ένα διαφορετικό είδος σουβλακιού, κάτι που προκάλεσε την περιέργεια
του τραγουδιστή. Η πρωτοτυπία δεν σταματούσε στο ψήσιμο, καθώς αντί για το
συνηθισμένο αρνίσιο ή χοιρινό κρέας, οι παρουσιαστές είχαν επιλέξει… κρέας
καγκουρό, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερο διατροφικό στοιχείο των Αυστραλών.
«Μόνο που αυτό το σουβλάκι ήταν λίγο διαφορετικό»
«Στην Αυστραλία η πλειοψηφία φτιάχνει τα σουβλάκια με αρνίσιο κρέας (το
χοιρινό σπάνια είναι καλής ποιότητας στη χώρα), όμως ο Αργυρός δεν θα δοκίμαζε
αυτό το κρέας. Αντί αρνιού, το κρέας θα ήταν από… καγκουρό».
Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ενθουσιάστηκε με το ψήσιμο του Καλομπάρη»
«Το καγκουρό πωλείται κανονικά στα σούπερ μάρκετ και αποτελεί τρόφιμο των
Αυστραλών, κάτι που μπορεί να σόκαρε αρχικά τον Αργυρό, ωστόσο στο τέλος
δοκίμασε και… πέρασε το τεστ που του έβαλαν οι παρουσιαστές. Ενθουσιάστηκε
μάλιστα από το ψήσιμο του Καλομπάρη όπως
