01 Νοεμβρίου 2025

📺Η πρώτη εμφάνιση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αθήνα: Παραθέτει δεξίωση προς τιμήν των Αμερικανών πεζοναυτών (Εικόνες & Βίντεο)


Το δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το εντυπωσιακό μενού

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια στην Αθήνα κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης για τα 250 χρόνια του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη δημόσια παρουσία στην ελληνική πρωτεύουσα, παρευρισκόμενη στην επετειακή εκδήλωση για τα 250 χρόνια λειτουργίας του Σώματος Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σημαντική αυτή εμφάνιση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έλαβε χώρα στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, επί της κεντρικής λεωφόρου Συγγρού.


Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο Grand Hyatt Athens και τα πρώτα της λόγια

Η άφιξη της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο αθηναϊκό ξενοδοχείο προκάλεσε αίσθηση, καθώς επέλεξε μια εκθαμβωτική μαύρη επίσημη τουαλέτα που αναδείκνυε την κομψότητά της. Το χαρακτηριστικό και εκφραστικό χαμόγελό της συνόδευε κάθε της κίνηση, δημιουργώντας μια θετική και φιλική ατμόσφαιρα γύρω της. Συγκεκριμένα, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα έφτασε λίγα λεπτά πριν τις επτά, ενώ στο καλωσόρισμα που δέχθηκε (της φώναξαν «καλώς ήρθατε») εκείνη απάντησε «ευχαριστώ, είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ».

Δείτε εικόνες:














Το δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το εντυπωσιακό μενού

Μέσα από την εκπομπή, «Χαμογέλα και πάλι» παρουσιάστηκε το μενού του αποψινού δείπνου στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει για ορεκτικό, καρδιές μαρουλιού, τυρί μανούρι ψητά λαχανικά και πέστο ρόκας. Για κυρίως πιάτο, φιλέτο μοσχαριού σε σάλτσα κόκκινου κρασιού και θυμαριού, καρότα baby γλασαρισμένα με μέλι και σουσάμι, μανιτάρι king oyster και πατατούλες ριζόλ. Και για επιδόρπιο red velvet cake. H δεύτερη επιλογή περιλαμβάνει για ορεκτικό, καρδιές μαρουλιού, κατσικίσιο τυρί, φράουλες και βινεγκρέτ βαλσάμικου. Για κυρίως πιάτο, φιλέτο τσιπούρας με λαχανικά baby, σάλτσα λευκού κρασιού και αρωματικό λάδι βοτάνων και για επιδόρπιο red velvet cake. Η τρίτη επιλογή περιλαμβάνει για ορεκτικό, σαλάτα mesclum με αγγούρι, ταλιατέλες, κρουτόν, ντοματίνια και βινεγκρέτ βαλσάμικου. Για κυρίως πιάτο, ψητή μπριζόλα κουνουπιδιού μαριναρισμένη με garam masala, σάλτσα καρύδας και ταχινιού, καρύδια, αποξηραμένες νιφάδες τσίλι και λάδι βασιλικου και για επιδόρπιο red velvet cake.