11 Νοεμβρίου 2025

📺«Πλεύση Ελευθερίας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» - Τι γράφουν στα social media για την Κω/λου ως πυροσβέστη, αρχαία Ελληνίδα, ψαρά, αθλήτρια και... στρατιώτη


Η κυρία Κωνσταντοπούλου παρουσίασε το πρόγραμμα της Πλεύσης Ελευθερίας με τις ΑΙ εκδοχές της

Αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η ίδια εμφανίστηκε από γιατρός και πυροσβέστης μέχρι οικονομολόγος και στρατιωτικός του '40 (σ.σ. για τις γερμανικές αποζημιώσεις).

Η κυρία Κωνσταντοπούλου υποδύθηκε, επίσης, την εργάτρια, την αρχαία Ελληνίδα για τα γλυπτά του Παρθενώνα, την αξιωματικό του εμπορικού ναυτικού, την ψαρά, την αθλήτρια ενώ «εκφώνησε» και ομιλία στον ΟΗΕ.




Οι εικόνες προκάλεσαν αρκετά σχόλια στα social media με τους περισσότερους να μην πιστεύουν στα μάτια τους για όσα είδαν το βράδυ της Δευτέρας.

«Γελάει και το ΑΙ», «τι παράσταση ήταν αυτή» ήταν ορισμένα από τα σχόλια ενώ με αφορμή την εικόνα της κυρίας Κωνσταντοπούλου σαν να περπατάει πάνω στο νερό κάποιος έγραψε ότι «ως άλλος "Μεσσίας" Θέλει να μας "σώσει" (από την σωτηρία μας;) & να μας "δείξει τον δρόμο"... Πλεύση, θάλασσες, κύματα, Ιθάκη... Να μας θαλασσοπνίξουν θέλουν -στον διαγωνισμό αναμεταξύ τους για το ποιος είναι ο χειρότερος καπετάνιος».

Δείτε ορισμένα από τα σχόλια για παρουσίαση του προγράμματος της Πλεύσης Ελευθερίας από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου