21 Ιανουαρίου 2026

Στη Βουλή η... κακοκαιρία: «Ανέβηκες και χτύπησε το 112» - «Μάλλον για εσάς είναι, ήρθε η ώρα να φύγετε»


Με τον καιρό να «αγριεύει», στη Βουλή το κλίμα ελάφρυνε, έστω και στιγμιαία. Όταν ήχησε το 112 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αγροτικό ζήτημα στο βήμα βρίσκονταν ο Βασίλης Κόκκαλης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Η έκτακτη ειδοποίηση της Γενικής Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας «δόνησε» τα κινητά όλων των παρόντων βουλευτών, προκαλώντας στιγμιαία αμηχανία.

Οι ατάκες των βουλευτών για το 112

«Ανέβηκες και χτύπησε το 112» ακούστηκε από τους παριστάμενους βουλευτές προς τον Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα ανταπέδωσε το χιούμορ «στοχεύοντας» τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Τσιάρα.
«Μάλλον για σας είναι! Ήρθε η ώρα να φύγετε, δεν πάει άλλο. Κάνετε ζημιά!» σχολίασε ο βουλευτής προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα.