10 Μαΐου 2026

Η απάντηση Γεωργιάδη σε ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟ για τα ράντζα στο Αττικόν: «Έβαλα σκοπό και θα έχω εξαφανίσει το πρόβλημα σε 1,5 χρόνο»


"Πολιτικά δεν θέλω να αναφερθώ" λέει ένα κοπρόσκυλο αριστερό και συνεχίζει "ελάτε να σας δείξω τι γίνεται στο Αττικό επί Άδωνι και Μητσοτάκη" 🤣🤣Ευτυχώς που δεν το πας πολιτικά ρε καραγκιόζη 🤡🤡

Βίντεο με ασθενείς σε ράντζα στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν» πυροδότησε έντονη αντιπαράθεση στην πλατφόρμα X, με αφορμή την ανάρτηση του χρήστη John Toyp.

Το υλικό επανέφερε στο προσκήνιο το διαχρονικό ζήτημα της υπερπίεσης που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα της Δυτικής Αττικής κατά τη διάρκεια των εφημεριών.

Στη δημόσια συζήτηση που ακολούθησε παρενέβη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας δημοσίως στις καταγγελίες για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικά, είπε:

«Εχω εκατό φορές εξηγήσει ότι στο ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο αυτή η εικόνα με τα ράντζα υπάρχει εδώ και 20 χρόνια. Κυρίως λόγω της μεγάλης προσέλευσης εκεί. Επίσης έχω εξηγήσει ότι έβαλα σκοπό να εξαφανίσω και αυτό το πρόβλημα, για το οποίο κανένας προκάτοχος μου δεν μπόρεσε να βρει λύση. Ετσι τώρα έχουμε σε εξέλιξη δύο έργα (ένα οι νέοι κοιτώνες των ιατρών, δύο η επέκταση της Παθολογικής στο Λοιμωδών) που σε 1,5 χρόνο (δεν γίνονται γρηγορότερα) θα προσθέσουν +162 κρεβάτια στην εφημερία και έτσι δεν θα έχουμε ράντζα. Αρα κάθε εικόνα σαν και αυτή που δείχνει ο κύριος αυτός αλλά και τα ΜΜΕ και άλλοι απλά επιβεβαιώνουν την ορθότητα των αποφάσεων μου για να ολοκληρωθούν αυτά τα έργα. Δεν ευθύνομαι για τις εικόνες αυτές αλλά εγώ έδωσα την λύση. Πολλά περαστικά».

Δείτε την ανάρτησή του στο X