08 Ιουλίου 2026

📺Γύρισε στην Ουκρανία για να πάρει τα €130.000 για την έκρηξη στο Μονακό και την εκτέλεσαν


Νέες πληροφορίες για το θρίλερ σχετικά με την έκρηξη στο Μονακό και τη γυναίκα που κατηγορήθηκε γι' αυτήν και βρέθηκε δολοφονημένη κοντά στο Κίεβο, έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, η Αναστασία Μπερεζόφσκα πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό για να εισπράξει την επικήρυξη των 150.000 ευρώ που φέρεται να υπήρχε για τον Ουκρανό ολιγάρχη, Βαντίμ Γερμολάεφ, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την έκρηξη στο Μονακό.

Η ουκρανική ιστοσελίδα Strana μεταφέρει, μάλιστα, ότι η Μπερεζόφσκα πληρώθηκε 7.000 ευρώ για την έκρηξη και άλλα 4.300 ευρώ για τα έξοδά της, χωρίς να διευκρινίζεται πού κατέληξαν τα υπόλοιπα χρήματα.

Κατά την ίδια πηγή τα χρήματα μεταφέρθηκαν σε πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων και τραπεζικούς λογαριασμούς που διέθετε η 39χρονη Ουκρανή.

Η υπηρεσία ασφαλείας του Κιέβου ανακοίνωσε, επίσης, ότι η Μπερεζόφσκα είχε επικοινωνήσει με τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της καθώς «και οι δύο άνδρες έκαναν μεταφορές χρημάτων» προς την 39χρονη.

Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων, ο εν ενεργεία αξιωματικός της Κεντρικής Διεύθυνσης Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας φέρεται να έχει πει ότι ενήργησε μόνος του χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία του.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το τι συνέβη στο υπόγειο του σπιτιού του πρώην αξιωματικού της αστυνομίας που συνελήφθη για τη δολοφονία της 39χρονης.


Οι εικόνες που καταγράφηκαν και δόθηκαν στη δημοσιότητα αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για δωμάτιο βασανιστηρίων. Στα πλάνα έχει καταγραφεί ένα στρώμα με κηλίδες από αίμα, δύο τσεκούρια, μια αξίνα, ένας απλωμένος μουσαμάς στο πάτωμα και μια μεγάλη τσάντα.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι το τι συνέβη στο υπόγειο του σπιτιού του πρώην αξιωματικού της αστυνομίας που συνελήφθη για τη δολοφονία της 39χρονη.