25 Ιουλίου 2026

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΡΟΜΑ" ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ🤡🤡Γιαννάκος: Ο εργαζόμενος του ΚΑΤ που ξυλοκοπήθηκε άγρια είχε σώσει ζευγάρι από επίθεση Ρομά


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δίνει τη δική του εκδοχή για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στο πάρκινγκ του ΚΑΤ και διευκρινίζει ότι το θύμα ήταν τραυματιοφορέας

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό ξυλοδαρμού εργαζομένου στο πάρκινγκ του νοσοκομείου ΚΑΤ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, διευκρινίζοντας ότι το θύμα δεν ήταν γιατρός, όπως είχε αρχικά αναφερθεί, αλλά τραυματιοφορέας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (16/7) σε χώρο του ΕΦΚΑ που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για το προσωπικό και τους επισκέπτες του νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα ήταν γιατρός, όμως από το νοσοκομείο σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννάκο, σημειώνει πως πρόκειται για τραυματιοφορέα.

Γιαννάκος: "Δεν κατήγγειλε στη διοίκηση το συμβάν από φόβο στοχοποίησης του ίδιου και της οικογένειάς του"

Όπως ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, ο εργαζόμενος που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό ήταν τραυματιοφορέας και όχι γιατρός. Ο άνδρας σύμφωνα με τον ίδιο, «εμπόδισε τον προπηλακισμό ζευγαριού επισκεπτών του ΚΑΤ που πήγαν να πάρουν το αυτοκίνητο και να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο». «Ο τραυματιοφορέας έσωσε από ξυλοδαρμό και κλοπή το ζευγάρι στο οποίο είχε επιτεθεί ομάδα Ρομά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως επεσήμανε ακόμη, το θύμα, «δεν κατήγγειλε στη διοίκηση το συμβάν από φόβο στοχοποίησης του ίδιου και της οικογένειάς του. Οι Ρομά έχουν καταντήσει φόβος και τρόμος των νοσοκομείων».