10 Σεπτεμβρίου 2026

📺Οι εντυπωσιακές... γυμναστηριακές επιδόσεις του 58χρονου προέδρου της Μογγαλίας - Επισκέφτηκε στρατόπεδο και έκανε 20 επαναλήψεις με... 100 κιλά στον πάγκο (Βίντεο)


Ο πρόεδρος της Μογγολίας, Ουχναγκίν Χουρελσούχ, έφερε εις πέρας όλες τις ασκήσεις βγάζοντας μόνο… το σακάκι του

Εντυπωσιακή και… άκρως γυμναστηριακή ήταν η επίσκεψη του προέδρου της Μογγολίας, Ουχναγκίν Χουρελσούχ σε στρατιωτική μονάδα της χώρας. Όπως φαίνεται σε βίντεο, ο 58χρονος πολιτικός έκανε συνολικά 20 επαναλήψεις σηκώνοντας  100 κιλά σε πάγκο.

Ο Χουρεσλούχ σήκωσε τα βάρη βγάζοντας μόνο το σακάκι του και φορώντας πουκάμισο με γραβάτα, με τους παριστάμενους να τον χειροκροτούν για την επίδοσή του.

Ο Ουχναγκίν Χουρελσούχ είναι πρώην αξιωματικός του στρατού που παραιτήθηκε για να συνεχίσει να είναι μέλος του κόμματος που υποστήριζε, ενώ διετέλεσε βουλευτής και πρωθυπουργός. Το όνομά του σημαίνει «χάλκινο τσεκούρι, είναι ο ιδρυτής του Harley-Davidson club στη Μογγολία και παίζει κιθάρα σε συγκρότημα.