Με Νιγηριανό πρίγκιπα που του υποσχέθηκε 100 εκατομμύρια δολάρια είχε αλληλογραφήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν του χακάρουν το email
Αλληλογραφία με έναν Νιγηριανό πρίγκιπα που του υποσχέθηκε 100 εκατομμύρια δολάρια αν τον βοηθούσε να βγάλει τα χρήματά του από τη χώρα φέρεται να είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο πριν άγνωστοι χακάρουν το email του, όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, πριν από μερικές μέρες ο υπουργός γεμάτος χαρά μάζεψε το επιτελείο του και τους έδειξε το email που έλαβε από τον Prince Ngokoye από τη Νιγηρία, στο οποίο του εξηγούσε με μεγάλη λεπτομέρεια πως ένα πρόσφατο στρατιωτικό πραξικόπημα τον εξόρισε από τη χώρα του, στην οποία όμως βρίσκεται ακόμα η αμύθητη περιουσία του.
Σύμφωνα με τον Αφρικανό πρίγκιπα, το μόνο που χρειαζόταν ήταν «μια μικρή βοήθεια από έναν έμπιστο ξένο» για να αποδεσμευθούν τα χρήματα, και γι’ αυτό το λόγο απευθύνθηκε ειδικά στον Έλληνα υπουργό.
«Έρχονται οι επενδύσεις!», φέρεται να αναφώνησε ο υπουργός στους συνεργάτες του, σπεύδοντας να απαντήσει αμέσως στον ανέλπιστο επενδυτή ζητώντας περισσότερες λεπτομέρειες.
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης απέρριψε τις επιφυλάξεις που εξέφρασαν κάποιοι συνεργάτες του για τη γνησιότητα του μηνύματος, λέγοντας ότι φρόντισε να αναζητήσει το όνομα του πρίγκιπα στο Google, όπου διαπίστωσε ότι είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να μεταφέρει τα χρήματά του, αλλά χωρίς επιτυχία.