27 Δεκεμβρίου 2007

Σκάνδαλο πλαστογραφίας στο Λιμενικό Ταμείο Πάρου επί Δημαρχίας Ραγκούση...

Πηγή: 2ξίδιο

Σκάνδαλο πλαστογραφίας στο Λιμενικό Πάρου επί Δημαρχίας Ραγκούση.

Πλαστογραφημένες υπογραφές βρέθηκαν σε έγραφα του Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου και αφορούν την περίοδο δημαρχίας του
Γιάννη Ραγκούση, βουλευτή Επικρατείας του Πασόκ και προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου.

Η Εισαγγελέας Σύρου, έπειτα από έγγραφη αναφορά, παρενέβη και κατάσχεσε όλα τα έγγραφα του Ταμείου από το 2003 μέχρι σήμερα.

Η παρέα του Ραγκούση στην Πάρο
: Χρήστος Βλαχογιάννης(νυν Δήμαρχος) και Κώστας Σκανδάλης(πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου) ρίχνει τις σκανδαλώδεις πλαστογραφίες στον άτιμο το «φόρτο εργασίας»!

Το κύκλωμα της πλαστογραφίας είναι η κορυφή ενός τοπικού παγόβουνου διαφθοράς. Στο νησί οργιάζουν οι φήμες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, κατασπατάληση πόρων, οικονομικές ατασθαλίες και κακοδιαχείριση.

Στα σκάνδαλα εμπλέκονται υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του Δήμου που δηλώνουν……«έντιμοι».
Ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Κώστας Σκανδάλης υπεραμύνεται της πλαστογραφίας επί Δημαρχίας Ραγκούση, δηλώνοντας πως "ό,τι έγινε, έγινε λόγω φόρτου εργασίας". Δεν μπορούσαν οι άνθρωποι του Δήμου να περιμένουν τους υπεύθυνους να υπογράψουν και υπέγραφαν μόνοι τους.

Και για να μιλήσω σαν Πασόκ:"Η υπόθεση πλαστογραφίας στην Πάρο έχει πολλαπλές πολιτικές παραμέτρους και είναι εξαιρετικής φύσης υπόθεση, που συγκλονίζει την Πάρο."

Άραγε τι πιστεύει για τις πλαστογραφίες κάτω από τη μύτη του «διορισμένου» βουλευτή Επικρατείας Πασόκ, ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου ή τα υποστηρικτικά τους ΜΜΕ;

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που έχει προσφάτως εξαφανιστεί απ' το προσκήνιο ο πρώην Δήμαρχος Πάρου;


Πηγή:
2ξίδιο

Δημοτική Υπάλληλος κατήγγειλε μεγάλο σκάνδαλο πλαστογραφίας στην Πάρο.

Σκαστό σκάνδαλο της εποχής Ραγκούση στο νησί.

Δείχνουν ευνοούμενους του Ραγκούση οι πλαστογραφίες της Πάρου.

Η υπάλληλος της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου και γραμματέας του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου Κυριακή Αλιπράντη διαπίστωσε ότι σε πάρα πολλές απο­φάσεις και πρωτόκολλα παραλαβής που συνοδεύονται από οικο­νομικά εντάλματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή της. Επίσης, διαπίστωσε ότι έχουν περάσει στα εντελλόμενα αποφάσεις του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ., οι οποίες δεν συζητήθηκαν ποτέ στις συνεδριάσεις.

Βουίζει η Πάρος με το σκάνδαλο πλαστογραφίας.
Υπάρχουν ενδείξεις για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση..