23 Δεκεμβρίου 2008

«Τα πράσινα κοράκια ακονίζουν τα δόντια τους ώστε να είναι έτοιμα μόλις ξαναέρθουν στην εξουσία»

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερο στην εξουσία...
έχουν λάβει θέσεις και ακονίζουν τα δόντια τους...

Με το ΦΕΚ 4076, 11.06.2008, ο γιος και η χήρα του Αγαμέμνονα Κουτσόγιωργα (γνωστότερος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Μένιος»)
ιδρύουν Κατασκευαστική εταιρία...
η πλάκα είναι ότι ο γιος Κουτσόγιωργα είναι οικονομολόγος (με ότι σημαίνει αυτό...)





Προς το παρόν τα κοράκια και μέχρι να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και να ξαναρχίσει η μεγάλη μάσα...
αρκούνται με «ψίχουλα»...
ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ 220τμ με τρία γκαράζ σε τιμή ευκαιρίας...
μόνο 800.000 στραγάλια...



τρέξτε να τις πάρετε μπας και ξελυσσάξουν μέχρι να έρθουν στην Κυβέρνηση...
γιατί αν γίνουν Κυβέρνηση και οι μεζονέτες είναι απούλητες...

ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ


ΥΓ. Μερικά παραλειπόμενα για την οικογένεια Κουτσόγιωργα:
- Ο Μένιος ήταν ο εκλογομάγειρας του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1980 με αποκορύφωμα τον εκλογικό νόμο με τον οποίο η ΝΔ το 1990 με 47% έβγαζε 150 βουλευτές και χρειάστηκε να «επιστρατευθεί» ο Κατσίκης από την ΔΙΑΝΑ για να κάνει Κυβέρνηση με 151!!! Μιλάμε για ΘΕΟ κανονικό...
- Ο Μένιος ήταν το Νο2 ακόμα και πάνω από τον Λαλιώτη τον οποίο είχε οδηγήσει επανειλημμένα σε παραίτηση...
- Ο Μένιος είπε στη Βουλή το περίφημο «δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε»...
- Ο Μένιος ήταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο (κατάθεση σωματοφύλακα του Κοσκωτά) ο αποδέκτης των πάμπερς του Κοσκωτά (κομιστής ήταν ο Λούβαρης)
- Ο Μένιος αποδείχθηκε με το άνοιγμα των Τραπεζικών του λογαρισμών ότι είχε εισπράξει 2 εκατομ. δολάρια τα οποία είχε καταθέσει σε λογαριασμό του στην Ελβετία (τον λογαριασμό του τον είχε ανοίξει ο ίδιος ο Κοσκωτάς!!!) και για να φανταστείτε πόσο πολύ «κρατούσε» τον Ανδρέα μάθετε ότι ακόμα και όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Μένιος τα είχε αρπάξει, ο Ανδρέας δεν τόλμησε να τον διαγράψει (λέω «κρατούσε» για να χρησιμοποιήσω έκφραση που χρησιμοποιούν οι ΠΑΣΟΚοι για τον Ρουσόπουλο και τον Καραμανλή αφήνοντας υπονοούμενα, επειδή ο Καραμανλή δεν τους έκανε το χατίρι να τον σουτάρει με τη μία... φανταστείτε τι θα λέγανε αν αποδεικνυόταν αντίστοιχα ότι ο Ρουσόπουλος έχει στην Ελβετία 2 εκατ. ευρώ και ο Καραμανλής δεν τον διέγραφε...)
- Ο Μένιος ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης όταν σκοτώθηκε ο Καλτεζάς. Παραιτήθηκε αλλά η παραίτησή του δεν έγινε αποδεκτή...
- Ο Δημήτρης Κουτσόγιωργας ήταν βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ από το 1996-2000... επειδή δε ήταν πολύ σπίρτο, έκτοτε εξαφανίστηκε. Γνωστός έγινε επίσης όταν υπό άγνωστες ως τώρα συνθήκες βρέθηκε να έχει αυτοκτονήσει η φίλη του (μπορεί να ήταν και αρραβωνιαστικιά του) μέσα στο σπίτι του!!!