22 Ιανουαρίου 2009

«Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές... το ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες μέρες θυμίζει Σφαγείο αφρικανικών προδιαγραφών»

Αν οι δημοσιοκάφροι της χώρας είχαν έστω υποτυπώδη σοβαρότητα δεν θα είμασταν σε τέτοιο χάλι. Οι νταβατζήδες συστηματικά αποπροσανατολίζουν και τρομοκρατούν τον κόσμο χωρίς να υπάρχει λόγος. Αντίθετα αποκρύπτουν από τον κόσμο τις πραγματικές ειδήσεις.

Κανονικά σήμερα και τις προηγούμενες μέρες κυρίαρχο θέμα θα έπρεπε να ήταν η σφαγή που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ που θυμίζει Σφαγείο... αφρικανικών προδιαγραφών.

Διαβάστε τις παρακάτω ειδήσεις από άλλα blogs και κρίνετε έχοντας υπόψη ότι προηγούνται δήθεν 4-5% στα γκάλοπ και ετοιμάζονται για Κυβέρνηση. Και μην πει κανείς ότι πρόκειται για ανεπιβεβαίωτες ειδήσεις και πληροφορίες... κάθε βράδυ με τέτοιες πληροφορίες από «δημοσιογραφικές πηγές» η Σπυράκη και η Μακρή μας τα κάνουν τούμπανο:


«Μετά τις χύμα δηλώσεις της Λ.Κατσέλη ,τη δημόσια κολοτούμπα Ρέππα, και τη σύγκρουση Διαμαντοπούλου – Βενιζέλου, έχουμε νέο σίριαλ Καστανίδη – Χρυσοχοΐδη!
«Πες του να μην μπαίνει στα χωράφια μου» φώναζε ο Χάρης Καστανίδης , γιατί ο Χρυσοχοΐδης με τις δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα ξεπερνά τον τομέα της ευθύνης του, δηλαδή τα θέματα Ανάπτυξης και κριτικάρει την κυβέρνηση και για θέματα ασφάλειας και δημόσιας τάξης λόγω της παλαιάς-κατά γενική ομολογία πετυχημένης- του θητείας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Πριν πάρουν την εξουσία έχει ξεσπάσει μάχη χαρακωμάτων με βαριές φράσεις και κατηγορίες ανάμεσα στα στελέχη και τον Παπανδρέου σε ρολό διαιτητή


«Μαλλιά - κουβάρια έγιναν στο ΠΑΣΟΚ για την ψηφοφορία της Προανακριτικής στη Βουλή. Βενιζέλος εναντίον Παπανδρέου και Παπανδρεϊκοί εναντίον Βενιζελικών.

Η κυβερνητική πλειοψηφία –όπως είχε προαναγγελθεί, δεν συμμετείχε καν στη συζήτηση, ωστόσο ο Πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι η ψηφοφορία μπορεί να διεξαχθεί κανονικά.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο ΠΑΣΟΚ επικράτησε σύγχυση και για αρκετή ώρα δεν υπήρχε κάποιος να δηλώσει υπεύθυνα πια θα είναι τελικά η θέση του κόμματος και αν θα επιλέξει να πάει σε ψηφοφορία η όχι.

Υπήρξε έντονος διάλογος Παπουτσή – Βενιζέλου για το τι θα γίνει τελικά …. Η ένταση μάλιστα ήταν τέτοια, που επανέφερα στους βουλευτές του κινήματος την πρόσφατη εικόνα αποσύνθεσης, όπου η δεξιά δεν ήξερε τι ποιεί η αριστερά!

« Μια τρύπα στο νερό κάνουμε σήμερα εδώ» ακούστηκε να λέει ο Λοβέρδος .

«Εκτεθήκαμε! Προτείναμε το Κοντό και δε συμπεριλάβαμε τον Κιλτίδη , προτείναμε το Βουλγαράκη που είναι άσχετος και δεν καλέσαμε το Λιάπη ούτε καν στην Εξεταστική»

«Τα παράπονά της από στελέχη και δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν εξέφρασε χθες η Λ. Κατσέλη, στο πλαίσιο γεύματος εργασίας που παρέθεσε στους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου η «τσαρίνα» Οικονομίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για όλους και για όλα. Για τις επιθέσεις που δέχεται ότι δεν είναι αρκετά βαρύ όνομα για να χειριστεί την κρίση, γιατί δεν τη φωνάζουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί να πει τις απόψεις της, και εξαπέλυσε πυρά κατά συντρόφων της και μέσων ενημέρωσης που υπηρετούν τα συμφέροντα τα οποία δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στη χώρα.

Από την αρχή της συζήτησης έθεσε το δόγμα «όσοι αμφισβητούν εμένα αμφισβητούν τον Παπανδρέου και ρίχνουν νερό στον μύλο αυτών που λένε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην οικονομία»!...

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με φωνάζουν στα ιδιωτικά κανάλια και γιατί φωνάζουν στελέχη μόνο μιας απόχρωσης (σ.σ.: τους εκσυγχρονιστές)», συνέχισε, διευρύνοντας το μέτωπο των συνωμοτών και στα μέσα ενημέρωσης.

«Ο Γιώργος πρέπει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι στα συμφέροντα που τον αμφισβητούν» (ΣΣ. Μην το χτυπήσει πολύ δυνατά όμως και πονέσει... χαχαχα), τόνισε διαλύοντας κάθε αμφιβολία για τον πραγματικό στόχο της. Μάλιστα, κατόπιν ερωτήσεων η τομεάρχης Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε ονόματα γνωστών δημοσιογράφων, λέγοντας ότι εντάσσονται στις δυνάμεις της πολιτικής και της οικονομίας που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, γιατί εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους.

«Δέχομαι μαχαιρώματα, αλλά εγώ εκφράζω την πολιτική του ΠΑΣΟΚ στην οικονομία», διεμήνυσε με αποδέκτες τους επίδοξους αντικαταστάτες της. «Είμαι πολιτικό ζώο, έχω υδράργυρο μέσα μου, πέφτει και προχωρώ μπροστά», είπε και χαρακτήρισε τις επιθέσεις εναντίον της... «σταυροφορίες», εννοώντας ότι έρχονται σε κύματα...

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της βουλευτού Επικρατείας είναι δυσαρεστημένη από τις συνεχείς παραβιάσεις του χαρτοφυλακίου της από άλλους πολιτικούς εκπροσώπους, όπως η Α. Διαμαντοπούλου, ο Μ. Χρυσοχοΐδης και η Ε. Χριστοφιλοπούλου. Από την άλλη, όμως, πολλά στελέχη τής καταλογίζουν πως «χρησιμοποιεί συνέχεια το όνομα του Γιώργου και δημιουργεί ένταση με τα στελέχη, προσπαθώντας να περιχαρακώσει τον χώρο και τον ρόλο της». »

«Μετά την δυσαρέσκεια που προκάλεσαν στην ηγεσία οι ενέργειες του Ευ. Βενιζέλου κατά την κατάθεση της πρότασης για προανακριτική, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε πως δεν θα ανεχτεί αποκλίνουσες τοποθετήσεις και εσωτερικές κόντρες.

Η Χαριλάου Τρικούπη έχει πληροφορίες πως ο Καραμανλής θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την προσωπική αβάντα που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις και θα αντιδράσει με δύο προ ημερησίας διατάξεως συζητήσεις στη Βουλή , για την παιδεία και την οικονομία.

Στο ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή έχει σκοπιμότητα καθώς θα αναδείξει δύο πολύ σημαντικές κόντρες στο εσωτερικό του κινήματος: Την αντιπαράθεση Βενιζέλου - Διαμαντοπούλου για την παιδεία και Κατσέλη - Χρυσοχοΐδη για την οικονομία.

Η γραμμή που έχουν πάρει τα ζωηρά στελέχη είναι να σταματήσουν τις δημόσιες εμφανίσεις και ιδιαίτερα την αναπαραγωγή προσωπικών απόψεων που αποκλίνουν από την επίσημη γραμμή του

Αυτά λοιπόν και το ότι το ΠΑΣΟΚ θυμίζει Σφαγείο αφρικανικών προδιαγραφών έπρεπε να ήταν κυρίαρχο θέμα
και όχι το ότι οι 500 αργόσχολοι με τα τρακτέρ κόβουν την Ελλάδα στα δύο και καμαρώνουν.

ΥΓ1. Οι ειδήσεις είναι από το «'Εθνος», το olympia.gr και το realpress-gr. Την αντικειμενικότητα του olympia.gr δεν πιστεύω να την αμφισβητεί κανένας κερατάς :), ενώ όποιος αμφισβητεί την αντικειμενικότητα του realpress-gr μπορεί να διαβάσει τις παρακάτω αναρτήσεις για να πειστεί ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ!», «Ο Ισίδωρος της Ντόρας μπλέκει ξανά τη ΝΔ …» και «Έχει μεγάλη πλάκα !!!»
ΥΓ2. Και μια απορία... γιατί δεν προχώρησαν σε ψηφοφορία για το Βατοπαίδι άραγε; Ότι κατηγορούν τη Ν.Δ. ισχύει γι' αυτούς; Δηλ. αν η Ν.Δ. φοβήθηκε να πάει για να μην υπάρξουν διαρροές, αυτοί που δεν φοβήθηκαν και δεν θα είχαν διαρροές, μιας και τους έχουν μαντρωμένους όλους, γιατί δεν προχώρησαν σε ψηφοφορία να δείξουν ότι όλοι είναι μια γροθιά; Μήπως φοβήθηκαν ότι κάποιοι θα ξεστρατίσουν;...