02 Φεβρουαρίου 2009

«Κινητοποιήσεις με χορηγό-Ο Δήμος Ηρακλείου χορήγησε τον αγώνα των αγροτών με 30.000 ευρώ.»

Από το naxios:

«Απίστευτο και όμως συνέβη! Σύμφωνα με πληροφορίες - καταγγελίες στο parapolitika.gr ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, υπό τον προερχόμενο από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, δημάρχου Γιάννη Κουράκη, χορήγησε το ποσό των 30.000 ευρώ στους αγρότες του νομού Ηρακλείου προκειμένου να ενισχύσει τον αγώνα τους καθώς και την μετάβασή τους με τα πλοία της γραμμής στην Αθήνα (λιμάνι του Πειραιά).

Το γεγονός αυτό έρχεται να ενισχύσει όσους πιστεύουν ότι οι εν λόγω κινητοποιήσεις των αγροτών της Κρήτης είναι πολιτικά υποκινούμενες. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης κατήγγειλε την συμπεριφορά Κουράκη αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι και άλλοι δήμαρχοι έπραξαν ανάλογα. Αν έχει συμβεί αυτό το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΝΤΡΟΠΗ!!

Πολλοί από τους αγρότες της Κρήτης υπήρξαν τα αγαπημένα παιδιά των πρώην υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Μπασιάκου και Αλέξανδρου Κοντού. Για την ιστορία και μόνο τώρα υπουργός είναι ο Σωτήρης Χατζηγάκης, που μάλλον δεν είναι τόσο φίλος τους.»

Δεξί Εξτρέμ: να συμπληρώσω μερικά πράγματα:
1. Στα επεισόδια στον Πειραιά σήμερα το πρωί, τραυματίστηκε η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, Μαρία Σκραφνάκη. Οφείλω να ομολογήσω ότι αγνοούσα την ύπαρξή της αν και ασχολούμε με τα πολιτικά... τώρα κατάλαβα γιατί δεν την είχα ξανακούσει... δίνει παραστάσεις μόνο σε τσίρκο που δεν παρακολουθώ γι' αυτό και δεν την ήξερα...
2. Κρίμα που πεντακόσιοι ηλίθιοι, κομματικοί εγκάθετοι και τεμπέληδες του ΠΑΣΟΚ, που παριστάνουν τους αγρότες, ξεφτιλίζουν όλη την Κρήτη... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!! Για άλλη μια φορά μας έκαναν να γελάσουμε με την Κρήτη μας ...
3. Για τον Κουράκη έχω ακούσει πολύ «καλά» πράγματα... πολύ γάτος ο άνθρωπος... φήμες λένε ότι όπου δεν μπορεί να μασήσει μόνος του βάζει στη βιτρίνα τον κανακάρη του... κάτι έχω ακούσει για κάτι FLOCAFE που δεν έπαιρναν άδεια μέχρι να μπει συμμέτοχος ο γιος του, για κάτι άλλα μπαρ στην παραλία που αν και έπρεπε να είχαν κατεδαφισθεί νομιμοποιήθηκαν και ζουν και βασιλεύουν, για κάτι πεζοδρομήσεις που γίνανε μπροστά σε άλλο μπαρ που συμμετείχε ο γιόκας κ.λπ.... φήμες φίλοι μου, φήμες... ο κόσμος τα μεγαλοποιεί όλα :))