03 Οκτωβρίου 2009

Το πράσινο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ χτυπά και στην ΓΓΑ!

Ήταν, είναι και θα είναι το πραγματικό Κράτος. Το πράσινο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Και δεν το κρύβουν με τίποτα! Χθες το βράδι ένα ακόμη επεισόδιο το επιβεβαιώνει. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα τύπου, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

Χθες Παρασκευή 2 Οκτωβρίου συνέβησαν τα εξής:
Στις 5.30 μ.μ. ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ ΓΓΑ Γιάννης Δέτσης, οδηγήθηκε από άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όταν συνελήφθη επ' αυτόφωρο, να εξέρχεται από το χώρο που βρίσκεται ο κεντρικός SERVER Ηλεκτρονικών Υπολογιστών της Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας παρατηρούνταν αναίτιες διακοπές λειτουργίας των συστημάτων, που είχαν ως μοναδικό στόχο να μην εκδοθούν και αποσταλούν οι τακτικές επιχορηγήσεις στους αποδέκτες.

Ο κ. Δέτσης ήταν ο μοναδικός από το προσωπικό της ΓΓΑ, που είχε πρόσβαση στο συγκεκριμένο κεντρικό SERVER.

Διευκρινίζεται ακόμα, ότι δεν υπήρξε στο παραπάνω ζήτημα καμία εμπλοκή συμβασιούχων υπαλλήλων της ΓΓΑ, τους οποίους σκόπιμα κάποιοι ενέπλεξαν στο συμβάν αυτό".

Καταλάβατε; Ένας υπάλληλος, σε ρόλο κομματικού κομισάριου, μπαίνει όποτε θέλει στον κεντρικό σέρβερ μιας Κρατικής υπηρεσίας, και τον θέτει εκτός λειτουργίας, για να μην επιχορηγηθούν οι σύλλογοι. Γιατί έτσι τον προστάζει το κομματικό του καθήκον. Αλλά δεν φταίει αυτός. Η ίδια η κυβέρνηση φταίει, που άφησε τέτοιους και πολλούς άλλους επικίνδυνους τύπους στα ίδια πόστα που είχαν και επί ΠΑΣΟΚ. Να πω "καλά να πάθετε", θα γίνω κακός;