24 Δεκεμβρίου 2009

Γενικέ! "Πτυχίο ζωής" έχουμε όλοι... εσύ έχεις επιπλέον και "Πτυχίο πεζοδρομίου"

Το ότι ο ΓΓ Τουρισμού δεν έχει τουλάχιστον ένα πτυχίο ΑΤΕΙ, ΚΑΤΕΕ ή έστω ΣΕΛΕΤΕ το απεκάλυψε πριν ένα μήνα ο naxios και το δημοσίευσε προχθές ο Ελεύθερος Τύπος. Μόλις το θέμα έγινε ευρέως γνωστό ο ίδιος με περισσό θράσος μας αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν έχει πτυχίο ΣΕΛΕΤΕ αλλά μάλλον έχει πτυχίο ΣΑΛΑΤΕ... Απολαύστε τι είπε ο αθεόφοβος:

Από Έχω μάτια και βλέπω:

Τελικά οι... άριστοι μπορεί να μη διαθέτουν πτυχίο και να ξεπερνούν το θέμα δηλώνοντας στο βιογραφικό τους γενικά και αόριστα ότι συμμετείχαν σε πανεπιστημιακές σπουδές. Η αποκάλυψη ότι ο νέος γενικός γραμματέας Τουρισμού, Γ. Πουσαίος, δεν έχει πανεπιστημιακό τίτλο προκάλεσε ακόμη ένα πλήγμα στην περίφημη διαδικασία των βιογραφικών. Ο ίδιος υποστήριξε, απαντώντας στο δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», πως μπορεί να μην έχει πτυχίο με την τυπική έννοια του όρου, αλλά έχει το πτυχίο της ζωής.
Στο πλαίσιο αυτό επικαλέστηκε τη μακρά θητεία του στη θέση του δημάρχου Ιου.
ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Σχόλιο:
Καλό κι αυτό, "Πτυχίο της ζωής"....
Τι άλλο θα ακούσουμε άραγε, σ αυτή την χώρα και απ΄ αυτή την Κυβέρνηση.
Τι είναι αυτό το πτυχίο και από που το "παίρνει" κανείς;
Πόσοι άραγε από τα εκατομμύρια των Ελλήνων εργαζομένων έχουν το "πτυχίο ζωής".
Δεν προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε την "εμπειρία ζωής", αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να μην τονίσουμε την σημαντικότητα, αναγκαιότητα και τις γνώσεις τις εξειδικευμένες που αποκτούνται στο Πανεπιστήμιο.
Δεν νοείται υψηλόβαθμο στέλεχος (και ας μην θεωρηθεί ¨ρατσισμός"), που δεν κατέχει πτυχίο πανεπιστημίου τουλάχιστον.
Είναι τέτοιες οι απαιτήσεις, οι ανάγκες, η ορολογία, η τεχνολογία και τα δεδομένα στην ενάσκηση διοίκησης και ελέγχου σε μια υπηρεσία, που το πτυχίο είναι απολύτως απαραίτητο.
Το πτυχίο ζωής καλό είναι να συμπληρώνει και ΟΧΙ να υποκαθιστά το πραγματικό Πανεπιστημιακό Πτυχίο...

Δεξί Εξτρέμ: Πολύ κομψά το έθεσε ο φίλος "Έχω Μάτια και Βλέπω" για τους αγράμματους του ΠΑΣΟΚ... εγώ απλά να προσθέσω ότι ο συγκεκριμένος ΓΓ εκτός από απαίδευτος είναι και επικίνδυνος!

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ "ΠΤΥΧΙΟ" ΤΟΥ. ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο "ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ!!! Σ' ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ, Ο ΓΓ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΑΞΙΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΓΓ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΠΤΥΧΙΟ ΖΩΗΣ",
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
"ΠΤΥΧΙΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ Ή ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ"...