13 Δεκεμβρίου 2009

"Το ΠΑΣΟΚ είν' εδώ" : Ελεύθερος και ο τελευταίος κατηγορούμενος για τη ΖΗΜΕΝΣ!!!

Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την καταπολέμιση της διαφθοράς, η δικαιοσύνη που ως γνωστόν, επί ΠΑΣΟΚ δεν χειραγωγείται-όχι, όχι-αποφάσισε την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος είχε προφυλακιστεί από τον περασμένο Μάιο, με τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο Μαυρίδης είχε δώσει κατάθεση ενώπιον των εσωτερικών ελεγκτών της μητρικής SIEMENS κ. Burgard, Hafner και Huppert, όπου έκαιγε «κόσμο» για την περίοδο 1997-2004, καθώς παραδεχόταν, μεταξύ άλλων, ότι:«Οι πολυάριθμες ....πριμοδοτήσεις ήταν απαραίτητες, ιδίως επειδή η διοίκηση του ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια είχε αντικατασταθεί πλήρως, συνολικά τέσσερις φορές και γι’ αυτό το λόγο έπρεπε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μεταβαλλόταν τίποτα, ως προς τη συμφέρουσα για τη SIEMENS ....ακολουθούμενη πρακτική».

Πριν από τον Μαυρίδη βέβαια, είχε αποφυλακιστεί και ο υπόδικος Σκαρπέλης! Είδαμε "μεταπολίτευση" οι εκλογές του Οκτωβρίου; Όλοι έξω από τις φυλακές, τι νομίζατε δηλαδή, μόνο οι έμποροι ναρκωτικών θα αποφυλακιστούν;

Να τους χαιρόμαστε, να μας ζήσουν, να τους θυμόμαστε. Το παλιό σύνθημα "Το ΠΑΣΟΚ είν' εδώ, ενωμένο δυνατό", τώρα δικαιώνεται. Ενώ θα έπρεπε να είναι "Το ΠΑΣΟΚ είν΄εδώ, μέσα στον Κορυδαλλό"...!