18 Ιανουαρίου 2010

Γοργόνα βουλευτής: «Στα παπάρια μου το Σύνταγμα»

Μετά από το χθεσινό ξεβράκωμα η γοργόνα βουλευτής, που τα παίρνει και από την ΕΡΤ και από τη Βουλή, πράγμα που απαγορεύεται από το Σύνταγμα, μιας και για το δημόσιο συνεχίζει να ισχύει το ασυμβίβαστο, έβγαλε και ανακοίνωση προκειμένου με την ουρά της να θολώσει τα νερά!

Μας λέει ότι μετά την εκλογή της την διαβεβαίωσε η νομική υπηρεσία ότι δεν υπάρχει πρόβλημα!! Αν της το είπε ο κλητήρας ή κάποιος υπεύθυνος δεν μας λέει. Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας πρέπει να συναντήθηκε και να της το είπε ο κλητήρας...

Μας λέει αφού πήρε το ΟΚ τράβηξε για ΕΡΤ μεριά. Συναντήθηκε με τον Λαμπράκο που ήταν γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης. Ο Λαμπράκος είχε διοριστεί τον Ιανουάριο του 2009 με την προηγούμενη Κυβέρνηση και ήταν παλαιότερα αρχισυντάκτης της εκπομπής 7+7 του Ρουσόπουλου... και προφανώς δεξιός. Φαντάζομαι ότι η γοργόνα μόλις πήρε το ΟΚ της Βουλής (λέμε τώρα...) πήγε στην ΕΡΤ με το ύφος καρδιναλίου που της έδινε το νέο βουλευτικό αξίωμα και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε να αποκατασταθεί μιας και είχε μπει στο ψυγείο από τη ΝΔ... Αλλιώς δεν εξηγείτε η πρεμούρα της όταν ήξερε ότι ο Λαμπράκος είχε καταθέσει την παραίτησή του (που έγινε τελικά δεκτή στις αρχές Ιανουαρίου) από τις πρώτες μέρες που βγήκε το ΠΑΣΟΚ και ήταν διευθυντής με ημερομηνία λήξης! Προφανώς πήγε για να τους δείξει ποιο είναι το νέο αφεντικό...

Το εντυπωσιακό όμως όπως λέει είναι ότι παραιτήθηκε από την ΕΡΤ!!! Ξέρετε πότε;

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ Η REALNEWS και αφού την περασμένη εβδομάδα είχε δημοσιευθεί λίστα με δημοσιογράφους της ΕΡΤ που την εμφάνιζε να τα παίρνει και από την ΕΡΤ!!!

Η Κυρία παραδέχεται ότι δούλευε μέχρι τις 15 Ιανουαρίου ενώ το Σύνταγμα της το απαγορεύει!!!

Το όργιο παραπληροφόρησης κλείνει με τη δήλωσή της ότι παραιτείται των αποδοχών της στο πλαίσιο των εξαγγελιών του ΠΑΣΟΚ για περικοπές!!!

Μόλις πριν 3 μέρες ανακάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει περικοπές; Δεν είχε διαβάσει το σχέδιο του ΠΑΣΟΚ;

Προφανώς αν δεν χρειάζονταν περικοπές θα συνέχιζε να τα παίρνει και από την ΕΡΤ και θα μας έλεγε:

Στα παπάρια μου το Σύνταγμα!!

Για να δούμε αν θα συνεχιστεί το θέμα και τι θα κάνει ο Πετσάλνικος...

Διαβάστε και την επιστολή της να γελάσετε:
"Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα (17-1-2010) τής εφημερίδας "realnews" θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι έχω υποβάλει την παραίτησή μου από τις αποδοχές μου στην ΕΡΤ με επιστολή μου στο διοικητικό συμβούλιο τής ΕΡΤ από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010, στο πλαίσιο των οικονομικών περικοπών και τής ευρύτερης πολιτικής τής κυβέρνησης.
Σας επισυνάπτω την σχετική επιστολή.

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ
Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2010
Αίτηση - Δήλωση
Αξιότιμοι κύριοι
Αμέσως μετά την εκλογή μου, ως βουλευτής Βοιωτίας οι νομικές υπηρεσίες τής Βουλής και της ΕΡΤ με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει ασυμβίβαστο ως προς την θέση εργασίας μου στην ΕΡΤ.
Σε συνάντησή μου με τα στελέχη της ΕΡΤ κ.κ. Λαμπράκο, Φαραντόπουλο ζήτησα την κατάργηση της αποκλειστικής μου συμβάσεως ύψους 2.850 ευρω (καθαρά 1980 ευρώ), την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης των δημοσιογράφων (περίπου 1500 ευρώ) και την ανάθεση σε μένα καθηκόντων εργασίας.
Με απόφαση της ΕΡΤ αρ. πρωτ. 103804/20.11.2009, ανατέθηκαν σε μένα καθήκοντα σχολιαστή αθλητικών γεγονότων στη ΝΕΤ 105,8 Διεύθυνση Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης και ηδη προετοίμαζα μια εκπομπή αθλητικού περιεχομένου η οποία είχε προγραμματιστεί για κάθε Σάββατο 3-4 μ.μ. κατόπιν συνεννόησης με τους κ.κ. Κυριακίδη, Καραχάλιο.
Είμαι περί τα 20 χρόνια επαγγελματίας δημοσιογράφος. Ωστόσο μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης, στο μέρος που με αφορά, επιθυμώ να συμβάλλω αφενός στην αντιμετώπιση τών
οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΕΡΤ και αφετέρου να μην υπάρχει σύγχιση των δημόσιων ρόλων μου παρέχοντας τις υπηρεσίες μου στην κρατική τηλεόραση.
Ως εκ τούτου σάς ζητώ το πάγωμα της μισθοδοσίας μου.

Η Γοργόνα»