15 Μαρτίου 2010

Νέες περιπέτεις στο κανόε-καγιάκ. - Ρίγος συγκίνησης στον λαό.

Τελικά η τούρκικη κορβέτα Boozcaada πέρασε σήμερα το απόγευμα μεταξύ Τζιάς και Σουνίου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σε όλη τη διαδρομή την καταδίωκε ο Γιωργάκης όρθιος πάνω στο κανό του, βγάζοντας τη γνωστή του ομιλία για τους κερδοσκόπους. Οι τούρκοι ναύτες που δεν καταλάβαιναν εγγλέζικα, του φώναζαν ακατάπαυστα "άε-σιχτίρ - άει σιχτίρ", για να φύγει μακριά από το σκάφος, μην τον βουλιάξουνε και τον πληρώνουνε για άνθρωπο.

Αργά το απόγευμα το τουρκικό Υπουγείο Εξωτερικών εξέδωσε νόταμ που εφεξής δεσμεύει την περιοχή και παρότρυνε τις τουρκικές τράτες να διερευνήσουν την θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Κύθνου, γιατί υποψιάζονται ότι είναι εξαιρετικός ψαρότοπος!

Παράλληλα, το τουρκικό Υπουργείο Εμπορίου της Σμύρνης επέτρεψε στα τούρκικα ψαράδικα να ξεφορτώνουν τα ψάρια τους στη Βάρκιζα και την Ανάβυσσο, για να τα πουλάνε φρέσκα, κατ' ευθείαν στον Έλληνα καταναλωτή.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΒΑΛΕ ΗΡΩΙΚΟ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΨΑΡΟΚΑΙΚΑ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα το βράδυ το mega θα έχει link με το κανό του Bravogiorgo στο Λαύριο, όπου ο αγέρωχος απόγονος του Κανάρη θα περιγράψει, πάντα με την απαιτούμενη μετριοφροσύνη, πως κέρδισε άλλη μία μάχη για την πατρίδα.

Εννοείται ότι μετά όλοι οι Λαυριώτες θα του δώσουν το μισθό τους, πάντα μπροστά στις κάμερες ως είθισται.