12 Μαρτίου 2010

Ωραίος είσαι ρε φίλε! Τώρα που βρήκες τα κακά στην πόρτα του δικού σου... λες να σταματήσουμε να ασχολούμεστε με τη Siemens!!!

Η υπόθεση Siemens που χρεώθηκε η ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη, που έκανε αμέτρητα πρωτοσέλιδα και που έδωσε τροφή στους κάφρους των 8 για πολλά βράδυα επί Καραμανλή... πρέπει ξαφνικά να θαφτεί. Να σταματήσουμε να τη σκαλίζουμε γιατί θα βγάλουμε άπλυτα στη φόρα που δεν θα μπορούν να κουκουλώσουν το βράδυ στις 8 από το κωλοκάναλά τους... Ποιος το λέει; Ο Πρετεντέρης εννοείται... βλέπετε η τελευταία αποκάλυψη του Καμμένου για τις σχέσεις Παπ-Χριστοφ του έπεσε δύσκολη στο κουκούλωμα και στο θάψιμο και θέλει να αποφύγει τις υπερωρίες. Διαβάστε τι λέει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ έναν μήνα λειτουργεί η Εξεταστική Επιτροπή για τη Siemens και το μόνο βέβαιο είναι ότι έως τώρα δεν γίναμε ιδιαιτέρως σοφότεροι από τις εργασίες της (ΣΣ Δεν άκουσε τίποτα για τα πάρε δώσε Παπακωνσταντίνου-Χριστοφοράκου).

ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ: η Επιτροπή δείχνει να εξελίσσεται σε μια επιχείρηση γενικευμένης και ανεξέλεγκτης λασπολογίας (ΣΣ. Λασπολογία τα ραντεβουδάκια με τον Χριστοφοράκο που τα παραδέχθηκε ο ίδιος ο Παπ!!!), ανάλογη με αυτήν που εδώ και καιρό και με την ίδια αφορμή έχει εκδηλωθεί από μερίδα του Τύπου (ΣΣ. Δηλ. επί Καραμανλή όσα έλεγαν κάθε βράδυ για τη Siemens ήταν λάσπη;).

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ που (ανεξαρτήτως προθέσεων και προφάσεων) καθιστά την πολιτική ζωή όμηρο του Χριστοφοράκου είτε μετατρέποντας τα ημερολόγιά του σε δικογραφία (ΣΣ. Ξαφνικά τα ραντεβού που περιγράφονται στο ημερολόγιο δεν πρέπει να μπούνε στη δικογραφία... ενώ η επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο πρέπει να μπει φαντάζομαι...), είτε ενοχοποιώντας προκαταβολικά τις όποιες κοινωνικές ή/και επαγγελματικές σχέσεις (ΣΣ. Κοινωνικές σχέσεις μέσα στο Μαξίμου; Πάρτυ έκαναν και τον κάλεσε ή βαφτίσια;) του πρώην στελέχους της Siemens- με μπόλικη σάλτσα από απόκρυφους λογαριασμούς και ακατονόμαστες συναλλαγές... ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ στο εξευτελιστικό σημείο να απολογείται ο Παπακωνσταντίνου επειδή, λέει, τον συνάντησε κάποια στιγμή το 1999 και η Μπακογιάννη επειδή της έδωσε κάτι καφετιέρες (ΣΣ. Καλό το κόλπο του συμψηφισμού αλλά η Ντόρα είπε ότι οι καφετιέρες ήταν χορηγία για Κέντρα υποδοχής του Δήμου... ενώ ο άλλος δεν μας είπε τι αφορούσε το ραντεβού). Λες και οι μαύρες δουλειές της διαπλοκής τακτοποιούνται σε επίσημα ραντεβού στο Μέγαρο Μαξίμου (ΣΣ. Και αφού ήταν επίσημο γιατί το κρύβατε μέχρι τώρα και κάνατε ότι δεν τον ξέρετε;) ή χρηματοδοτούνται με ηλεκτρικές συσκευές οικιακής χρήσεως!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ, όμως, θα σταματούσαν στη σφαίρα της γραφικότητας και του δημοσιογραφικού κουτσομπολιού, αν ο Χριστοφοράκος δεν είχε εξελιχθεί με την επίσημη σφραγίδα μιας Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής περίπου στο αναπόδεικτο (αλλά αδιαμφισβήτητο...) αποδεικτικό στοιχείο της διαφθοράς που χαρακτηρίζει (υποτίθεται) την ελληνική πολιτική τάξη στο σύνολό της. Ξαφνικά, όσοι επιδιώκουν να απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα της δημοκρατίας μας βρήκαν μια ουρανόπεμπτη ευκαιρία να τεκμηριώσουν την προσπάθειά τους.

(ΣΣ Δώστε προσοχή στο επόμενο... είναι και ο λόγος που πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με την υπόθεση...)
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ είναι πολύ επικίνδυνο και ξεπερνάει όσους το παίζουν. Διότι σιγά σιγά οικοδομείται ένα ισοπεδωτικό αλλά και αμείλικτο κατηγορητήριο εναντίον εκείνων ακριβώς που έχουν την ευθύνη σήμερα να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.
(!!!!ΣΣ. Μόλις τα κακά βρέθηκαν κάτω από το χαλί του Παπ πρέπει να το βουλώσουμε γιατί έχει την ευθύνη να μας βγάλει από την κρίση!!!! Και ο Καραμανλής ρε φίλε πως κυβερνούσε τόσα χρόνια με όλους εσάς στο σβέρκο κάθε βράδυ;)

ΚΑΙ ΑΠΟ τον σατανικό Χριστοφοράκο, που υποτίθεται ότι μας εξαγόραζε με παρκετέζες και καφετιέρες, έως τη βλακώδη άποψη ότι η σημερινή κρίση είναι μια υπόθεση «κλεμμένων» που πρέπει να επιστραφούν από εκείνους που τα έκλεψαν, δεν υπάρχει παρά ένα βήμα. Το οποίο πολλοί συμπολίτες μας δεν δυσκολεύονται να επιχειρήσουν.

ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ. Σε μια κοινωνία καχυποψίας (όπως η ελληνική) και σε μια περίοδο αδυσώπητης κρίσης (όπως η ελληνική) η εξέλιξη είναι περίπου αυτονόητη. Και γι΄ αυτό απορώ με τα κοινοβουλευτικά κόμματα που έσπευσαν να τη συνδράμουν.

ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, λοιπόν, η Εξεταστική Επιτροπή; Την αλήθεια; Αμφιβάλλω. Την πολιτική; Σε καμία περίπτωση. Τη δημοκρατία; Μη λέμε αστεία. (ΣΣ. Τον Παπακωνσταντίνου; Μη λέμε μαλακίες...) Εξυπηρετεί μόνον όσους αρέσκονται να ζουν με σκιές παντού κι όσους αντιλαμβάνονται την πολιτική διαδικασία σαν ένα παιχνίδι με «κλέφτες κι αστυνόμους».

ΚΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ, εκείνους που χρησιμοποιούν τη διαφθορά (η οποία ασφαλώς υπάρχει, όπου υπάρχει...) ως επιχείρημα για ανομολόγητα σχέδια και επιδιώξεις.
Η Εξεταστική Επιτροπή εξυπηρετεί μόνον όσους αρέσκονται να ζουν με σκιές παντού κι όσους αντιλαμβάνονται την πολιτική διαδικασία σαν ένα παιχνίδι
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΣΟΚΕ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΠΑΠ