18 Μαΐου 2010

Ρε Αντώνη γιατί μας χαλάς; Κόψε τα πάρε-δώσε με τους νταβατζήδες...

Ήταν ανάγκη να δώσεις συνέντευξη στον γελοίο Χατζηνικολάου που την προηγούμενη Κυριακή έγραφε ότι ανοίγουν οι πόρτες των φυλακών για υπουργούς της ΝΔ!!! Να δώσεις συνέντευξη και να χρησιμοποιηθούν τα λόγια σου όπως τους βολεύουν προκειμένου να διαιωνίζεται η γκρίνια μέσα στη ΝΔ;


http://4.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/S-5zZQ-G1II/AAAAAAAAzPM/FOgxVhOwzCQ/s1600/realnews.jpgΔε συζητάω ότι δεν είναι εικόνα αυτή, να εμφανίζεσαι δίπλα δίπλα με άρθρα που κατασυκοφαντούν ανθρώπους του κόμματός σου!!!


Όσο μακάκας κι αν είναι ο Άρης δεν είναι δυνατόν να τους δίνεις την ευκαιρία να σε εμφανίζουν δίπλα από άρθρα με τίλους για τα «μπαλάκια» του Άρη.


Σε αυτοακυρώνουν! Δεν το βλέπεις! Ακόμα κι αν είπες αυτό που θέλουν να ακούσουν (ότι θα φύγει κόσμος από τη ΝΔ) σου πετάνε δίπλα τον Άρη (και τα "δήθεν" σκάνδαλά του) και σε ακυρώνουν!!! Αυτός που βλέπει την εφημερίδα γελάει!!! Γελάει όταν διαβάζει ότι είπες «ότι θα απορρίψουμε όσους μας ντρόπιασαν» και δίπλα βλέπει τις παπαριές για τα "μπαλάκια" του Άρη... που συνεχίζει να είναι στο κόμμα σου.


Πάρτο χαμπάρι αν πάς με τα νερά τους θα σε τελειώσουν...


Τώρα που είδαν ότι η λάσπη για Βουλγαράκηδες, Δούκες κ.λπ δεν κολλάει πλέον σου έβαλαν καινούργιες φάτσες στο κάδρο... προετοιμάζουν τη δεύτερη γραμμή άμυνας... ακόμα και να διώξεις αυτούς που σου επιβάλλουν θα σου εμφανίσουν άλλους (Άρη, Μαρκόπουλο, Αβραμόπουλο) και θα σου πούνε αφού δεν έδιωξες κι αυτούς δεν έκανες τίποτα... μέχρι που στο τέλος θα σε αφήσουν μόνος σου...

Ήθελα να 'ξερα ποιος "γίγαντας" σε συμβουλεύει επικοινωνιακά!!!
Μάλλον ο γνωστός νάνος της πολιτικής και της δημοσιογραφίας... και γι αυτό πάμε κατά διαόλου...